ΑΡΗΣ

Ο Άρης δεν ξέχασε την είσοδο του Γκάλη στο Hall of Fame

Ο Άρης δεν ξέχασε την είσοδο του Γκάλη στο Hall of Fame
AP PHOTO/STEPHAN SAVOIA

Ο Νίκος Γκάλης πριν από έναν έναν χρόνο μπήκε στο Hall of Fame και ο Άρης δεν ξέχασε την μεγάλη στιγμή του "γκάνγκστερ".

Ήταν 8 Σεπτεμβρίου του 2017, όταν ο Νίκος Γκάλης μπήκε στο Hall of Fame και η ΚΑΕ Άρης έκανε την δική της ξεχωριστή αναφορά στο... highlight του 61χρονου πλέον "γκάνγκστερ".

"Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, ο Νίκος Γκάλης βίωσε την υπέρτατη τιμή που μπορεί να απονεμηθεί σε έναν αθλητή του μπάσκετ.

Στις 8 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους εντάχθηκε στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, ως μέλος της τάξης του 2017, μετά από μια λαμπερή τελετή που έγινε στο «Symphony Hall» του Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης.

Ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών πέρασε στην αιωνιότητα του παγκοσμίου μπάσκετ δίπλα σε ιερά τέρατα του αθλήματος, ενώ ο λόγος που εκφώνησε όταν ανέβηκε στο βήμα ήταν συγκλονιστικός, προκαλώντας συγκίνηση και κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων.

Στο βήμα τον συνόδεψε ο μεγάλος του αντίπαλος στις αξέχαστες αναμετρήσεις του ΑΡΗ με την Tracer Milano, Bob McAdoo", αναφέρεται στην ανάρτηση της ΚΑΕ Άρης για την συμπλήρωση ενός έτους από την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Hall of Fame.

AP Photo/Stephan Savoia

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ