ΑΡΗΣ

Νταλό: "Πρόκληση για μένα ο Άρης"

Νταλό: "Πρόκληση για μένα ο Άρης"

Ο Μπορίς Νταλό μίλησε στο σάιτ του Άρη για την επιλογή του να υπογράψει στους "κίτρινους" και τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του.

Ο Μπορίς Νταλό είχε ένα πράγμα στο μυαλό του μετά το τέλος της περασμένης σεζόν: να παραμείνει στην Ελλάδα. Όπερ και εγένετο λοιπόν. Ο Άρης του έδωσε την ευκαιρία και ο Γάλλος γκαρντ την άρπαξε από τα μαλλιά, δηλώνοντας παράλληλα ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει να παίζει στη χώρα μας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της "κίτρινης" ΚΑΕ.

" Ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου αυτό που ήθελα. Επιθυμία μου ήταν να μείνω στην Ελλάδα και ο Άρης μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Ο Άρης είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και παράδοση. Είναι σαν την Παρτίζαν, στην οποία αγωνίστηκα στο παρελθόν. Είναι μια πρόκληση για μένα. Γενικότερα μου αρέσουν οι προκλήσεις στη ζωή μου και την πήρα", τόνισε ο Μπορίς Νταλό, που έμεινε εντυπωσιασμένος από τους οπαδούς των "κίτρινων", έχοντας στο μυαλό του την εμπειρία της επίσκεψής του με τον Πανιώνιο.

" Μετά τη θητεία μου στον Πανιώνιο ήθελα να παίξω σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και ο Άρης μου δίνει αυτή τη δυνατότητα με τη συμμετοχή του στο Basketball Champions League. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος την περυσινή σεζόν και μου προκάλεσεφοβερή εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο υποστηρίζουν οι φίλοι του Άρη την ομάδα τους. Δημιουργούν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Επίσης οι άνθρωποι της ομάδας, μου ανέλυσαν το πλάνο τους και ήταν πολύ λογικό να απαντήσω θετικά στην πρόταση που μου έγινε. Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα".

Ο Γάλλος γκαρντ έχει κάνει ήδη αρκετές μεταβατικές προπονήσεις στο Αλεξάνδρειο και έχει σχηματίσει την καλύτερη άποψη για τον Βαγγέλη Αγγέλου και το προπονητικό επιτελείο του. " Ο κόουτς είναι πολύ έμπειρος κι έχει δοκιμαστεί στο πιο υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος, με τον οποίο προπονηθήκαμε στο διάστημα αυτό που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη. Ένιωσα πολύ άνετα, σαν να ήμουν ήδη μέλος της ομάδας. Είναι κάτι στο οποίο δίνω πολύ μεγάληβαρύτητα και νομίζω ότι θα μπορέσω να βελτιωθώ πολύ σαν παίκτης, δουλεύοντας με τον κόουτς και τους συνεργάτες του. Πιστεύω ότι όταν θα συμπληρωθεί το ρόστερ, θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και θα χτυπάμε κάθε παιχνίδι", τόνισε ο Νταλό.

Αντί επιλόγου, ο Γάλλος γκαρντ έδωσε τη δική του υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας. " Θα πρέπει να ξέρουν ότι σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100%. Να είναι σίγουροι ότι θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής για να ανεβάσω επίπεδο την ομάδα με την εμπειρία μου και την ενέργεια που βγάζω, όταν βρίσκομαι στο παρκέ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ