ΑΡΗΣ

Μποχωρίδης: "Όλοι έχουν την καλύτερη άποψη για τον Αγγέλου"

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη.

Μία μέρα μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στον "Arena 89.4" της Θεσσαλονίκης. Ο γκαρντ των "κίτρινων" στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του και είχε ως αποτέλεσμα την ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο, απολογήθηκε εκ μέρους όλων για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, ενώ σχολίασε την επιστροφή του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο της ομάδας .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena 89.4:

Για τη μάχη της παραμονής στην οποία έμπλεξε ο Άρης: " Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Προμηθέα, πάμε να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Σε ό,τι έχει να κάνει με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν δείξαμε την απαραίτητη συγκέντρωση στο τέλος του αγώνα. Τι να πω; Μου θύμισε πάρα πολύ τον αγώνα με τον Κόροιβο. Ό,τι και να κάναμε, σημασία έχει ότι δεν φύγαμε από το γήπεδο με τη νίκη και πάλι χάσαμε".

Για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του Αλεξανδρείου απέναντι στον ΠΑΟΚ: " Ο κόσμος για άλλη μια φορά ήταν δίπλα μας. Μας έχει συμπαρασταθεί πολύ. Ειδικά χθες θέλαμε να τους δώσουμε χαρά. Ζητάω συγγνώμη εκ μέρους όλης της ομάδας, που του στερήσαμε τη χαρά με ηλίθια και παιδαριώδη λάθη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το φινάλε της σεζόν. Να γίνουν όσα πρέπει να γίνουν και να τελειώσει καλά η σεζόν".

Για τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος: " Ειδικά μετά το παιχνίδι με την Λάρισα, όλα τα ματς είναι εξίσου σημαντικά για εμάς. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα είμαστε ενωμένοι. Όλοι μαζί. Ευχαριστούμε και πάλι τον κόσμο για όσα έκανε για εμάς φέτος. Υπήρχαν προβλήματα και αμφιβολία για το μέλλον της ομάδας. Ελπίζω να τελειώσει καλά η σεζόν και ο Αρειανός να πάει μία χαρά. Ο κόσμος στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν υπέροχος. Υποσχόμαστε όσοι έρθουν στον αγώνα με τον Κόροιβο, εμείς να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Για την επιστροφή του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του Άρη: " Έχω συνεργαστεί ξανά με τον κόουτς. Όλα τα παιδιά έχουν την καλύτερη άποψη για τον προπονητή. Θα συνεχίσουμε όσοι είμαστε στην ομάδα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ