ΑΡΗΣ

Μπόνι: "Ο Άρης θα ξαναγίνει μεγάλος στην Ευρώπη"

Μπόνι: "Ο Άρης θα ξαναγίνει μεγάλος στην Ευρώπη"

Ο Μάριο Μπόνι επέστρεψε στη χώρα μας, για να επισκεφτεί το Nick Galis Hall και να θυμηθεί τα παλιά. Συναντήθηκε μάλιστα με μέλη της διοίκησης της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια σε αυτά που... έρχονται.

Μετά από ένα μικρό διάστημα αποχής, ο Μάριο Μπόνι επέστρεψε στην Ελλάδα, για να επισκεφτεί τους παλιούς του φίλους στον Άρη. Ο άλλοτε παίκτης του Άρη συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης των "κιτρίνων", περιηγήθηκε στο ανανεωμένο Nick Galis Hall και μίλησε για την προσπάθεια του Νίκου Λάσκαρη να ξανακάνει μεγάλο τον ιστορικό σύλλογο.

" Μόλις ήρθα στην Θεσσαλονίκη απλά για να την επισκεφθώ γιατί την αγαπώ, αγαπώ τον Άρη και για αυτό ήρθα στο Αλεξάνδρειο", δήλωσε αρχικά ο Μάριο Μπόνι, για να συνεχίσει: "Για εμένα η σημερινή μέρα ήταν μια μεγάλη έκπληξη γιατί ανακάλυψα ότι υπάρχει νέα διοίκηση, νέος ιδιοκτήτης που θέλει να κάνει τον Άρη όπως παλιά, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος! Ήταν σπουδαία έκπληξη! Βρίσκομαι στο μουσείο του Άρη και η καρδιά μου χτυπά πολύ γρήγορα".

Αναφορικά με τις συντονισμένες προσπάθειες που κάνει τους τελευταίους μήνες ο Νίκος Λάσκαρης, σχολίασε: " Είμαι σίγουρος πως με τον νέο ιδιοκτήτη ο Άρης θα γίνει ξανά μια από τις καλύτερες ομάδες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια σε όλους και θέλω να πω στους φιλάθλους της ομάδας… Αρειανάρα. Κάθε φορά που έρχομαι στην Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο είναι κάτι ξεχωριστό. Παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια, γιατί έπαιζα εδώ τις σεζόν 1996-'97 και 1997'-98, κάθε φορά που επιστρέφω στην Θεσσαλονίκη και σε αυτό το γήπεδο η καρδιά μου είναι κίτρινη. Είμαι πολύ χαρούμενος! Δεν έχω λόγια!".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ