ΑΡΗΣ

Μπόγρης: "Μεγαλύτερη η πίεση στον Άρη"

Μπόγρης: "Μεγαλύτερη η πίεση στον Άρη"
INTIME SPORTS

Με τον Γιώργο Μπόγρη στην σύνθεσή του ο Άρης πρόκειται να υποδεχθεί αύριο το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο την Νίμπουργκ από την Τσεχία για την πρεμιέρα της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup(15/12, 19:30).

Ο 22χρονος διεθνής σέντερ όπως αποκάλυψε στην σελίδα του στο twitter θα αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Άρη φορώντας την φανέλα με το Νο14 ενώ την Τετάρτη στην εκδίκαση της προσφυγής του στο ΑΣΕΑΔ θα φανεί κατά πόσο θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μπόγρης δε στις δηλώσεις του πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης του Άρη στο Αλεξάνδρειο υποστήριξε πως η πίεση που υπάρχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μεγαλύτερη και από αυτή που βιώνουν οι παίκτες του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού.

Αρχικά για τον αυριανό αγώνα με την Νίμπουργκ στην πρεμιέρα της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup τόνισε: "Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι αύριο, γιατί παίζουμε με την πιο καλή ομάδα του ομίλου μέσα στην έδρα μας και πρέπει να ξεκινήσουμε με το δεξί. Πρέπει να κάνει ο Άρης μια πορεία αντάξια της αξίας του".

Κι όσο για τον ίδιο υποστήριξε: "Όσον αφορά εμένα, είμαι εδώ πολύ καιρό, περίπου 15-20 μέρες και περίμενα αυτό το ματς πως και πως. Θα δούμε τι θα γίνει και με το ΑΣΕΑΔ. Ανυπομονώ".

Σε ερώτηση για την πίεση που υπάρχει στον Άρη λόγω του κακού ξεκινήματος με πέντε συνεχόμενες ήττες, μία στο Κύπελλο και τέσσερις στο πρωτάθλημα, απάντησε: "Ήμουν και στον Παναθηναϊκό και μπορώ να πω ότι η πίεση εδώ στον Άρη μπορεί να είναι και μεγαλύτερη.

Ο Άρης και ο λαός του, έχει το μπάσκετ και ειδικά τώρα που και το ποδόσφαιρο δεν πάει τόσο καλά, πρέπει να αντεπεξέλθουμε και να τους κάνουμε περήφανους, γιατί γι' αυτούς παίζουμε ουσιαστικά".

Για τον αν είναι έτοιμος να παίξει μετά από σχεδόν δύο μήνες απραξίας δήλωσε: " Δύο μήνες και δύο χρόνια...", θυμούμενος και τα δύο χρόνια του στον Παναθηναϊκό με τον Μπόγρη να πρόσθεσε: "Νιώθω έτοιμος. Θα δείξει. Με την ομαδική δουλειά και να μην κοιτάει κανένας την πάρτη του, να δουλέψουμε σαν ομάδα και στο τέλος θα είμαστε όλοι χαρούμενοι".

Για την απόφασή του να έρθει στον Άρη τόνισε: "Επέλεξα τον Άρη και λόγω της Ευρώπης και λόγω των προπονητών και λόγω του προέδρου, που με πήρε τηλέφωνο. Με κυνηγούσε από τα 14 μου χρόνια, από τότε μου έλεγε να έρθω εδώ πάνω.

Μέχρι και τον κόουτς Ιωαννίδη είχε βάλει να πάρει τον πατέρα μου τηλέφωνο. Βασικά τα βρήκα καλύτερα από ότι τα περίμενα τα πράγματα, καλύτερα από ότι είχα ακούσει και πιστεύω ότι όταν αρχίσει η ομάδα να ρολάρει τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ