ΑΡΗΣ

Μούρτος: "Κομβικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ"

Μούρτος: "Κομβικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ"

Ο Άρης δεν συνάντησε ουσιαστικά προβλήματα στην Καβάλα και συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Tι δήλωσε στο σάιτ του ΠΣΑΚ ο Σπύρος Μούρτος.

Ο Άρης δεν συνάντησε ουσιαστικά προβλήματα στην Καβάλα και συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Πολύ καλή εμφάνιση για τους νικητές, πραγματοποίησε ο Σπύρος Μούρτος, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Σπύρο, θεωρείς ότι ο αγώνας στην Καβάλα, κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στο εντυπωσιακό ξεκίνημα που κάνατε;

"Σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο το ξεκίνημα, όμως αυτό είναι το ένα κομμάτι. Θεωρώ κλειδί ήταν το γεγονός, ότι οδηγήσαμε την Καβάλα, να υποπέσει σε πολλά λάθη".

Όπως φαίνεται, μόνο με θαύμα θα χάσετε την είσοδο στην 4αδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Που οφείλεται η αγωνιστική σας σταθερότητα;

"Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά και η δουλειά μας βγαίνει συχνά στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως, έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Σίγουρα έχουμε κάποιο προβάδισμα για την 4αδα, όμως, είναι πολύ νωρίς ακόμη και πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά".

Τώρα έχετε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, που ίσως κρίνει την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Θεωρείς ότι έχετε προβάδισμα λόγω της έδρας;

"Πολλοί μπορούν να πουν ότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα λόγω της έδρας, όμως, θεωρώ ότι είναι ένα κομβικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι και θα έλεγα ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ