ΑΡΗΣ

Μόρις: "Δεν έχω ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα"

Μόρις: "Δεν έχω ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα"
EUROKINISSI

Ο Τζέιλεν Μόρις εντυπωσιάστηκε από την ατμόσφαιρα που έζησε στο Αλεξάνδρειο και την οποία ειχαν δημιουργήσει οι φίλοι του Άρη για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ.

Ερχόμενος από την αναπτυξιακή λίγκα του NBA, ο Τζέιλεν Μόρις έφερε αμερικάνικο... αέρα στο Αλεξάνδρειο και στο Άρης-ΠΑΟΚ με τη μεγαλοπρεπέστατη τάπα πάνω στον Ζήση Σαρικόπουλο.

Οι οπαδοί του Άρη από την πλευρά τους, του έδωσαν αέρα... ελληνικό, χαρίζοντάς του μία πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα που όμοιά της δεν είχε ξαναδεί στην καριέρα του, όπως είπε και ο ίδιος: "Ένιωσα υπέροχα. Φάνηκε ότι ο κόσμος με τέτοια συμπαράσταση μπορεί να μας πάει μακριά. Δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ μπροστά σε τέτοιο κόσμο και σε τέτοια ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό στο ξεκίνημα ήμουν λίγο νευρικός, αλλά το θέμα είναι να παίξεις μπάσκετ. Αυτό κάνω σε όλη τη ζωή μου, οπότε ήταν ακόμα ένα παιχνίδι".

Αυτό ήταν το σχόλιο του Αμερικανού σχετικά με την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, για την οποία είχε προετοιμαστεί με τον δικό του τρόπο: "Προετοιμάστηκα όπως σε κάθε αγώνα. Άκουσα τη μουσική μου, hip hop, rap και φυσικά τον αγαπημένο μου Ντρέικ! Με προετοίμασαν και οι κόουτς για την τρελή ατμόσφαιρα που θα ζούσα, όπως συμβαίνει σ’ αυτά τα ντέρμπι και όσο περνούσε η ώρα το συνήθισα και έπαιξα αυτό που μπορούσα".

Αναφορικά με τη δική του παρουσία στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο γκαρντ του Άρη, είπε: "Είναι αλήθεια ότι στην αρχή ξεκίνησα νωθρά στο πρώτο ημίχρονο, όμως ήθελα να μπω πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Νομίζω ότι στη συνέχεια έπαιξα με περισσότερη ενέργεια, πέτυχα κάποια καλάθια και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει".

Όσο για τον βαθμό ετοιμότητας των "κιτρινόμαυρων", ο Μόρις υποστήριξε: "Σίγουρα ήταν δύσκολο γιατί πρέπει να αποκτήσουμε χημεία ως ομάδα. Όμως στο φινάλε πρέπει να παίξουμε μπάσκετ, οπότε οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ