ΑΡΗΣ

Μέχρι το Survivor για χάρη του Καββαδά

Μέχρι το Survivor για χάρη του Καββαδά

Τι κοινό έχει ο Άρης με τον μάνατζερ ράγκμπι του Survivor; Την ατυχία, αφού ταλαιπωρούνται από συνεχόμενους τραυματισμούς. Αυτό υποστήριξε τουλάχιστον ο Βασίλης Σίμτσακ.

Ο τραυματισμός του Βασίλη Καββαδά που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες αποδυνάμωσε ακόμη περισσότερο τη ρακέτα του Άρη, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Ο θηριώδης σέντερ των "κιτρίνων" θα αγωνιστεί, με δική του ευθύνη, στον επαναληπτικό αγώνα με τη Βιλερμπάν, αλλά αυτό είναι το έλασσον.

Το βασικό είναι πως για μία ακόμη φορά φέτος, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη καλείται να καλύψει εκ των έσω τα κενά που δημιουργεί η ατυχία, την ώρα που στα "πιτς" βρίσκονται τόσο ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς όσο και ο Ουίλ Κάμινγκς, με τον δεύτερο να έχει κάποιες (λίγες) πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με τη γαλλική ομάδα για τους "16" του Basketball Champions League.

Η νέα ατυχία που "χτύπησε" τον Άρη αποτέλεσε μια καλή αφορμή για τον Βασίλη Σίμτσακ, προκειμένου να παραλληλίσει την ομάδα του με τον... μάνατζερ ράγκμπι του Survivor. " Τέτοια γκίνια φέτος με τους τραυματισμούς, ούτε ο Πάνος (μάνατζερ ράγκμπι) από τους μαχητές γλίτωσε. Μιλάμε για μαυρίλα!", έγραψε χαρακτηριστικά διακωμωδώντας την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Μέχρι το Survivor για χάρη του Καββαδά
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ