ΑΡΗΣ

Μένει -προς το παρόν- στον Άρη ο Μπρεντ Πέτγουεϊ

MEDIA DAY ÔÏÕ ÁÑÇ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
MEDIA DAY ÔÏÕ ÁÑÇ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Παναγιώτης Γιαννάκης και Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησαν μία μέρα μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ για την απόφαση του Αμερικανού να ανακοινώσει μέσω Twitter την αποχώρησή του από τα παρκέ.

Λίγες ώρες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ενημέρωσε μέσω Twitter πως αποχωρεί από τη δράση . Η κίνησή του να ανακοινώσει μέσω social media μια τόσο σοβαρή εξέλιξη άφησε αρκετό κόσμο με ανοιχτό το στόμα, όμως ο Αμερικανός φόργουορντ συναντήθηκε σήμερα, Κυριακή 12/11, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και προς το παρόν τουλάχιστον θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με τα κιτρινόμαυρα.

Ο προπονητής του Άρη προσπάθησε να ηρεμήσει τον Πέτγουεϊ, όμως εκείνος του εξήγησε πως έχει πάρει την απόφασή του. Παρόλα αυτά, είπε στον Γιαννάκη πως θα μείνει στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει στις εντός έδρας αναμετρήσεις με την Αβελίνο (14/11) και τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας (18/11) και πλέον όλοι ελπίζουν πως στη διακοπή που θα ακολουθήσει για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, ο έμπειρος αθλητής θα αλλάξει γνώμη και θα τελειώσει στα μέρη μας τη σεζόν του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ