ΑΡΗΣ

Μειώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων εν όψει ΑΕΚ

Μειώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων εν όψει ΑΕΚ

Οι αντιδράσεις που υπήρξαν από τον κόσμο του Άρη για το κόστος των εισιτηρίων του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ (7/10, 19:30) οδήγησε την ΚΑΕ Άρης να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων.

Από την πρώτη στιγμή που η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε το κόστος των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ προέκυψαν οι αντιδράσεις. Οι φίλοι των "κίτρινων" διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το γεγονός πως η ομάδα είχε ανεβάσει τις τιμές σε σχέση με πέρσι. Διαμαρτυρία που "έπιασε τόπο" αφού τη Δευτέρα (5/10) η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε τις νέες -μειωμένες- τιμές. Αποτέλεσμα αυτού ήταν μάλιστα η αύξηση του ενδιαφέροντος από την πλευρά των φιλάθλων των "κιτρίνων".

Αναλυτικά:

" Η Άρης ΚΑΕ ανακοινώνει την μείωση των τιμών των εισιτήριων στις θύρες 7, 8, 9 και 10 για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ (Τετάρτη 07/10, 19:30). Για τους κατόχους διαρκείας η τιμή του εισιτήριου είναι 10 ευρώ και για τους μη κατόχους 15 ευρώ. Όσοι φίλοι της ομάδας έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους στην αρχική τιμή, θα έχουν επιστροφή χρημάτων (5 ευρώ)".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ