ΑΡΗΣ

Μεγάλη ζήτηση στα εισιτήρια με ΑΕΚ

Μεγάλη ζήτηση στα εισιτήρια με ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η διάθεση εισιτηρίων για τον αυριανό νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου του Άρη με την ΑΕΚ συνεχίζεται σήμερα με την ζήτηση να αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη με στόχο την πρόκριση.

Ακόμη μεγαλύτερη αναμένεται να είναι η ζήτηση των εισιτηρίων του αυριανού νοκ άουτ προημιτελικού με την ΑΕΚ από τους φιλάθλους του Άρη με στόχο την κατάκτηση της πρόκρισης. Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί σήμερα από τα γραφεία της ΚΑΕ από τις 12:00 έως τις 20:00 σε μία μέρα όπου ισχύει η προσφορά για τους κατόχους διαρκείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης: " Υπενθυμίζεται ότι η έκπτωση για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας ισχύει μέχρι και την Τρίτη (06/10), ενώ η online διάθεση δεν περιλαμβάνει την έκπτωση για τους κατόχους των διαρκείας, καθώς για να ισχύσει η έκπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς εισιτηρίου διαρκείας. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλαθλοι της ομάδας μας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα με την ΑΕΚ, πρέπει να προσκομίσουν τον αριθμό ΑΜΚΑ".

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας δόθηκαν 1.053 εισιτήρια για τον αυριανό νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ από σήμερα κι αφού χρειάστηκαν 27 μέρες διάθεσής τους ξεπεράστηκε ο περσινός αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας.

Συγκεκριμένα μέσα σε λιγότερο από 30 μέρες διάθεσής τους (η οποία ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου), ο αριθμός των διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 ξεπέρασε τα 2.080, όσα είχε διαθέσει η ομάδα για την περσινή σεζόν 2014-15.

Όπως δε αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης: " Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 - 20:00. Κλείσε τη θέση σου στο "Nick Galis Hall" για να παρακολουθήσεις από κοντά την προσπάθεια του "νέου" Άρη για μία επιτυχημένη σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Η πώληση εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί για κάποιες μέρες και μετά την έναρξη του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο και για τον Άρη μία μέρα μετά την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Nick Galis Hall. Το σίγουρο είναι ότι ο φετινός αριθμός θα ξεπεράσει κατά πολύ πλέον τον περσινό, εφόσον η ζήτηση συνεχίσει να είναι στα ίδια επίπεδα και τις επόμενες ημέρες. Σημαντικό ρόλο βέβαια αναμένεται να παίξει και η πρόκριση επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είχε συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους και συγκεκριμένα εκπροσώπους από τους συνδέσμους, στα γραφεία της ΚΑΕ, με αφορμή την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Με τον τρόπο αυτό είχανε την ευκαιρία να τα πούνε τόσο εν όψει τόσο του αυριανού νοκ άουτ προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ (07/10), όσο και της πρεμιέρας της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό (11/10). Από αμφότερες οι πλευρές τονίστηκε η ανάγκη για μαζική κινητοποίηση και συμπαράσταση στο Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του, σε φίλαθλο πλαίσιο. Όπως ξεκαθαρίστηκε, άλλωστε, προέχει η προστασία της ομάδας, ώστε να αποφευχθούν τα περσινά σκηνικά, τα οποία κόστισαν «βαριές» τιμωρίες, καθώς κι αρκετά χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία της ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ