ΑΡΗΣ

Με μυστικότητα για Σίμον

Με μυστικότητα για Σίμον

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κινήθηκε με μυστικότητα και προχώρησε στην απόκτηση του Τσέις Σίμον.

Παίκτης του Άρη θα είναι ο Τσέις Σίμον από την στιγμή που υπάρξει το ΟΚ για απόκτηση παικτών που προέρχονται από κολέγια.

Ο 23χρονος γκαρντ αποφοίτησε από το Ντιτρόιτ Μέρσι, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του κολεγίου τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Σίμον ήταν βασικός παίκτης της ομάδας, σημειώνοντας 14 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και μοιράζοντας 2,5 ασίστ ανά αναμέτρηση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την τελευταία του χρονιά πετύχαινε ανά παιχνίδι 13,3 πόντους και μάζευει 4,4 ριμπάουντ.

Μάλιστα ο Σίμον δεν είναι ο μόνος παίκτης με τον οποίο η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έχει έρθει σε συμφωνία καθώς κάτι ανάλογο ισχύει με ανάλογου ύφους Αμερικανό πλέι μέικερ και πάουερ φόργουορντ.

Κατά τα άλλα από την ελληνική αγορά η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αναμένει αν όχι μέχρι το βράδυ το αργότερο μέχρι το Σάββατο να έχει υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα της απόκτησης του Αντώνη Ασημακόπουλου.

Στις τάξεις της επικρατεί αισιοδοξία για την θετική απάντηση του 36χρονου έμπειρου φόργουορντ ώστε να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή για την νέα αγωνιστική περίοδο μετά τους Καραποστόλου και Πάσαλιτς.

Παράλληλα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με τον άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Παπαδόπουλο έχουνε ρίξει πλέον το βάρος στην εύρεση Αμερικανού σέντερ που αποφοίτησε από το κολέγιο.

Στην συγκεκριμένη θέση η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και ο Αλεξανδρής συνεχίζουνε να αναμένουνε την απάντηση του 22χρονου διεθνή Ζήση Σαρικόπουλου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ