ΑΡΗΣ

Με Μπόγρη και στο πρωτάθλημα

Με Μπόγρη και στο πρωτάθλημα

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε το απόγευμα της Πέμπτης τον Γιώργο Μπόγρη στην προσφυγή που είχε καταθέσει για να έχει δικαίωμα με τον Άρη εκτός από το Eurocup και στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Μπόγρης μπορεί από το απόγευμα να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τις υποχρεώσεις του Άρη εκτός από το Eurocup και στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Απόφαση με την οποία το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον 22χρονο διεθνή σέντερ στην προσφυγή που είχε καταθέσει για να έχει δικαίωμα συμμετοχής και με άλλη ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα με τον Άρη παρά το γεγονός ότι νωρίτερα είχε αγωνιστεί με το Περιστέρι στο παιχνίδι Κυπέλλου στην Πάτρα με τον Απόλλωνα.

Μία εξέλιξη με την οποία ο Αλεξανδρής μπορεί να υπολογίζει στον Μπόγρη από το προσεχές κιόλας παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το ελληνικό πρωτάθλημα μεθαύριο το απόγευμα στο κλειστό της Καλαμίτσας στην Καβάλα με την τοπική ομάδα (10/12, 19:00).

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ έγινε γνωστή λίγο μετά τις 17:00 κι ενώ η προσφυγή του είχε εκδικαστεί από το ΑΣΕΑΔ στις 16 Νοεμβρίου με το μόνο σίγουρο να θεωρείται ότι δημιουργείται πλέον δεδικασμένο εν όψει των επόμενων ετών.

Επισήμως η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τον Μπόγρη με το σκεπτικό της αναμένεται να κοινοποιηθεί στην διάρκεια της αυριανής ημέρας και θα ακολουθήσει η έκδοση του δελτίου του ώστε να μπορέσει να κάνει ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα με την φανέλα του Άρη μεθαύριο στην Καβάλα.

Κατά τα άλλα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Αλεξανσδρής σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα έχει στο κλειστό της Καλαμίτσας στην διάθεσή του και τον Δημήτρη Βεργίνη με τον διεθνή πλέι μέικερ του Άρη να δείχνει να ξεπερνάει το σφίξιμό του στον δικέφαλο.

Τραυματισμό που είχε κληρονομήσει στο παιχνίδι πριν από δέκα μέρες στο Γκρόνιγκεν της Ολλανδίας κόντρα στην Γκαστέρα Φλέιμς στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup με την παρουσία του την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό στα πλαίσια του ελληνικού πρωταθλήματος έγινε με τον ίδιο να σφίγγει τα δόντια.

Τέλος η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης καλείται να αντιμετωπίσει από την Δευτέρα έναν ακόμη οικονομικό πονοκέφαλο που έχει με την προσφυγή του Γάιου Σκορδίλη στην FIBA για ένα ποσό που ανέρχεται στις 105.000 ευρώ από την προσφυγή που είχε κερδίσει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ