ΑΡΗΣ

Με σύμμαχο το Λαύριο ο Άρης

Με σύμμαχο το Λαύριο ο Άρης
EUROKINISSI

Ο Άρης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (11/3) έχοντας την υποστήριξη των φιλάθλων του και οι "κίτρινοι" στο ΑΣΕΑΔ είχαν στο πλευρό τους το Λαύριο.

Ο Άρης δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ , το οποίο έκανε δεκτή την προσφυγή της "κίτρινης" ΚΑΕ, η οποία στο πλευρό της είχε και το Λαύριο που πήρε θέση υπέρ της.

Το ΑΣΕΑΔ "έσβησε" την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή στον Άρη για όσα είχαν συμβεί στο ματς με το Λαύριο, μείωσε το πρόστιμο σε 1.000€ και ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η στάση που τήρησε η πλευρά της ομάδας της νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο νομικός σύμβουλος του Λαυρίου, Άρης Λυχναράς έδωσε το "παρών" στην εκδίκαση της προσφυγής και κατέθεσε υπέρ του Άρη, στις τάξεις του οποίου νιώθουν απόλυτα δικαιωμένοι για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη ο Άρης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (11/3, 17:00) και τον Προμηθέα (24/3) έχοντας την υποστήριξη των φιλάθλων, ενώ το ντέρμπι με τον "Δικέφαλο" αναμένεται να αποτελέσει μία σημαντική πηγή εσόδων για τους "κίτρινους".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ