ΑΡΗΣ

"Με σοβαρότητα και καλή συγκέντρωση"

"Με σοβαρότητα και καλή συγκέντρωση"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε ο Άρης το παιχνίδι με το Ψυχικό, μετά την εκτός έδρας νίκη με 90-65 και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε ο Άρης το παιχνίδι με το Ψυχικό στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Δημήτρης Πρίφτης μετά την εκτός έδρας νίκη με 90-65 και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κι όσο για το κλειδί για τη νίκη σύμφωνα με τον ίδιο ήταν η καλή αμυντική λειτουργία στο τρίτο δεκάλεπτο και για τον Νίκο Γκίκα η συγκέντρωση.

" Το Ψυχικό είναι μία σοβαρή ομάδα. Χρειάστηκε να έχουμε αρκετή υπομονή για να φτάσουμε στη νίκη. Πιστεύω ότι αντιμετωπίσαμε την αναμέτρηση με σοβαρότητα και καλή συγκέντρωση. Σε ό,τι αφορά τη βελτίωσή μας, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Αυτό είναι λογικό και χρειάζεται χρόνο", τόνισε ο κόουτς του Άρη.

Όσο για το "κλειδί" της άνετης επικράτησης, ο 46χρονος προπονητής ανέφερε: " Το κλειδί για τη νίκη ήταν η καλή αμυντική λειτουργία στο τρίτο δεκάλεπτο. Επίσης διατηρήσαμε την ενέργειά μας σε υψηλό επίπεδο και δε δώσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο. Σε μεμονωμένες στιγμές ολιγωρήσαμε και δώσαμε δυνατότητα για τρίποντο στους παίκτες του Ψυχικού, αλλά την κρίσιμη στιγμή ήμασταν σοβαροί".

Αναφορικά με τη συνέχεια στο Κύπελλο ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε: " Συνεχίζουμε στο θεσμό του Κυπέλλου, είναι επιθυμία μας να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε, όμως έχουμε ως κύριο στόχο την παρουσία μας στο πρωτάθλημα".

Γκίκας: "Κλειδί η συγκέντρωση"

Ο Νίκος Γκίκας ήταν από τους κορυφαίους του Άρη στη νίκη μέσα στο Ψυχικό και μετά την κατάκτηση της πρόκρισης δήλωσε: " Ήμασταν συγκεντρωμένοι, τρέξαμε και ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα. Από κει και πέρα το Ψυχικό κουράστηκε και εμείς καταφέραμε να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Η συγκέντρωση παίζει τον πρώτο ρόλο και ήταν το κλειδί για τη νίκη μας".

Όσο για τη συνέχεια, ο Γκίκας σχολίασε: " Θα παίξουμε στην έδρα μας το επόμενο ματς του Κυπέλλου και περιμένουμε τον κόσμο να μας ενισχύσει. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, το 100% των δυνάμεών μας και με συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, θα κυνηγήσουμε την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ