ΑΡΗΣ

Με καλη ψυχολογία για τη νίκη κόντρα στη Νίμπουρκ ο Άρης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η νίκη επί της ΑΕΚ για την Stoiximan.gr Basket League ανέβασε την ψυχολογία στον Άρη, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί το καλό μομέντουμ που έχει και να πάρει ένα σημαντικό "διπλό" κόντρα στη Νίμπουρκ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Δύο συνεχόμενες νίκες - κόντρα σε Ζιέλονα Γκόρα για το Basketball Champions League και την ΑΕΚ για την Stoiximan.gr Basket League - έφταναν για να φτιάξει η ψυχολογία στον Άρη, ο οποίος καλείται σε μερικές ώρες να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νίμπουρκ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Η πρωταθλήτρια Τσεχίας δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Ίσα-ίσα που είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική, ούσα μία ομάδα που αρέσκεται να δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της και να πηγαίνει τους αγώνες στις πολλές κατοχές, στηριζόμενη στην τετράδα των Κουίνσι Ντιγκς, Κέντρικ Ρέι, Μπόρις Μπάρατς και Γουτζίν Λόρενς.

Ο Άρης θα παραταχθεί κόντρα στους Τσέχους χωρίς τον τραυματία Μπρεντ Πέτγουεϊ (έμεινε στην Θεσσαλονίκη), αλλά με αυτοπεποίθηση χάρη στα τελευταία καλά αποτελέσματα. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη θα προσπαθήσει να πάρει ένα "διπλό" το οποίο ενδέχεται να αποδειχθεί πολύτιμο στην συνέχεια της διοργάνωσης, κάτι που για να συμβεί θα πρέπει η περιφέρεια της ομάδας να αντέξει στον ρυθμό των Τσέχων και την ίδια στιγμή οι ψηλοί της ομάδας να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα που θα έχουν κοντά στο καλάθι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ