ΑΡΗΣ

Με... Dragon Spirit προσπαθεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ο Άρης

Με... Dragon Spirit προσπαθεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ο Άρης

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οι παίκτες του Άρη εμφανίστηκαν στο παρκέ με T-Shirt, το οποίο πωλείται στους συνδέσμους των "κίτρινων" για να "βγουν" τα... έξοδα της ομάδας (pic).

Τα οικονομικά προβλήματα στον Άρη είναι πολλά και μεγάλα. Δεν περιορίζονται στην ασυνέπεια προς τους παίκτες, αλλά και στους υπαλλήλους, οι οποίοι προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας την προηγούμενη εβδομάδα.

Για να μπορέσουν να "βγάλουν" τα βασικά έξοδα που υπάρχουν στον σύλλογο, οι "κίτρινοι" προχώρησαν σε μία ακόμη ιδιαίτερη κίνηση. Με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Θανάση Πλιάκη (σ.σ.: συνδράμει οικονομικά στην ομάδα), κυκλοφόρησαν μπλουζάκια (T-Shirt) με το λόγκο "Dragon Spirit", ήτοι "το πνεύμα του δράκου". Σε μία άμεση συνάρτηση με το παρατσούκλι του προπονητή του Άρη.

Όπως εξήγησε στην κάμερα της Cosmote TV ο αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Μούρτος: " Αυτό το μπλουζάκι είναι μια πρωτοβουλία του κόουτς και του κυρίου Θανάση Πλιάκη. Είναι ένα μπλουζάκι, που μπορεί να το προμηθευτεί ο κόσμος, κυρίως από τους συνδέσμους. Τα έσοδα πηγαίνουν στην ομάδα", για να προσθέσει αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης:

" Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Αυτό έχω να πω τώρα. Είναι μεγάλη κουβέντα και δεν είναι ώρα. Το μυαλό μας πρέπει να είναι στον αγώνα, όχι στα προβλήματα. Προσπαθούμε με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά. Γίνεται μια υπέρβαση από τον καθένα μας, παίκτες και προπονητές. Η κατάσταση είναι δύσκολη και το γνωρίζετε και εσείς".

Με... Dragon Spirit προσπαθεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ο Άρης
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ