ΑΡΗΣ

ΜακΓκι: "Να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο"

ΜακΓκι: "Να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο"

Ο Γκάρι ΜακΓκι έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του.

Ο Γκάρι ΜακΓκι το βράδυ της Δευτέρας (13/8) έφτασε στην Ελλάδα και ολοκληρώθηκε ο κύκλος των αφίξεων για τον Άρη. Ο 30χρονος σέντερ την Τρίτη (14/8) θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή στην Ελλάδα στάθηκε στην επιθυμία του να βοηθήσει τον Άρη να υλοποιήσει τους στόχους του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φίλους των "κίτρινων".

"Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, στον Άρη και στην Θεσσαλονίκη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να καταφέρουμε να φέρουμε και πάλι τον ενθουσιασμό στην ομάδα, όπως πολλές νίκες. Περιμένω πώς και πώς να βρεθώ με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή μου, ώστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα έχει νοοτροπία νικητή", δήλωσε ο 30χρονος σέντερ λίγο μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας του:

"Η ομάδα έκανε εξαιρετικές κινήσεις, γνωρίζω τα παιδιά κι έχω μιλήσει με τους προπονητές. Θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ και πάλι με τον Κάι (σ.σ. τον Κάιζερ)".

Ο άλλοτε σέντερ του Κολοσσού και της Κύμης δεν έκρυψε πως "ήταν σπουδαία ευκαιρία για μένα ο Άρης. Είναι ομάδα με ένθερμους φιλάθλους που την στηρίζουν παντού. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρίσκομαι εδώ".

Τέλος, ο Γκάρι ΜακΓκι αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη στο Αλεξάνδρειο λέγοντας πως "περιμένω να ζήσω κι εγώ την ατμόσφαιρα της έδρας μας, όπως την δημιουργούν οι οπαδοί μας και θέλω πολύ να τους ακούσω να μας υποστηρίζουν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ