ΑΡΗΣ

Λιαδέλης: "Πρόδωσα πολύ κόσμο όταν πήγα στον ΠΑΟΚ"

Λιαδέλης: "Πρόδωσα πολύ κόσμο όταν πήγα στον ΠΑΟΚ"

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης επισκέφτηκε το μουσείο της ΚΑΕ Άρης, για να θυμηθεί όσα έζησε στο "Παλέ". Εκτός των άλλων αναφέρθηκε στη μετακίνησή του από τους "κίτρινους" στον ΠΑΟΚ, με απόλυτη ειλικρίνεια.

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης επέστρεψε στο Αλεξάνδρειο, για να επισκεφτεί το μουσείο της ΚΑΕ Άρης και να θυμηθεί τα παλιά. Η συγκίνηση από όσα είδε και επανέφερε στην μνήμη του ήταν μεγάλη, όπως παραδέχθηκε: " Έρχομαι πίσω στο "Παλέ" με ανθρώπους γνώριμους και αγαπημένους, σε μία ομάδα που είναι μέσα στην καρδιά μου. Ξυπνούν συναισθήματα αγάπης και χαίρομαι που βάζω κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το μουσείο. Είμαι χαρούμενος που ξαναβλέπω αυτή τη μεγάλη ομάδα μέσα από το μουσείο".

Το σημαντικότερο κομμάτι των δηλώσεών του βέβαια αφορούσε στη μετακίνησή του από τον Άρη στον ΠΑΟΚ, κάτι για το οποίο μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια: " Μετά από επτά χρόνια καριέρας στον Άρη, τελειώνει το συμβόλαιό μου και ήμουν άτυχος εκείνη τη χρονική στιγμή που -με το τελείωμα του συμβολαίου μου- ήταν η χειρότερη φάση του Άρη. Ηταν μια μεταβατική περίοδος, δεν υπήρχε διοίκηση η ομάδα. Η διοίκηση ανατέθηκε από το Πρωτοδικείο σε μια ομάδα ανθρώπων. Εκείνη την στιγμή η καριέρα μου ήταν στο απόγειο. Είχα μεγάλες προτάσεις και από το εξωτερικό και από την Ελλάδα, αλλά η αγάπη που είχα για τη Θεσσαλονίκη, σε αυτή την πόλη που μεγάλωσα, με έκανε να μείνω εδώ", ανέφερε αρχικά για να προσθέσει:

" Οι συνθήκες τότε δεν μου άφησαν άλλο περιθώριο γιατί αγαπούσα τη Θεσσαλονίκη, ήθελα να μείνω στη Θεσσαλονίκη και έτσι έγινε αυτή η μεταγραφή (σ.σ.: στον ΠΑΟΚ). Ξέρω πως πρόδωσα πολύ κόσμο, δεν το ήθελα πραγματικά και μετά από χρόνια, εν τέλει δείχνει πως μπορεί να μην ήταν σωστή κίνηση. Τώρα που τελείωσε η καριέρα μου, τα συναισθήματα, μόνο αγάπη μπορώ να έχω γι’ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Είναι το σκαλί που μου έδωσε, την ευκαιρία να δείξω το ταλέντο μου, να αναδειχθώ, να κερδίσω εμπειρίες, αγάπη μέσα από αυτό το χώρο. Θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου. Φυσικά μου έχει λείψει η ατμόσφαιρα το "Παλέ", φυσικά θα θέλω κι εγώ να έρθω να παρακολουθήσω έναν αγώνα και θα είμαι ανοιχτός πάντα να βοηθήσω από όποιο πόστο γίνεται αυτή την ομάδα. Την έχω μέσα στην καρδιά μου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ