ΑΡΗΣ

Λάσκαρης: "Ό,τι χρειαστείς θα το έχεις"

Λάσκαρης: "Ό,τι χρειαστείς θα το έχεις"
INTIME SPORTS

Ο Λάσκαρης ευχαρίστησε τον Γκάλη που βρίσκεται κοντά στην ομάδα του Άρη, με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ να τονίζει: "Γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια. Η ομάδα θα είναι πολύ καλή".

Ο Νίκος Γκάλης γνώρισε την αποθέωση κατά την είσοδό του στο παρκέ της Nick Galis Hall στα πλαίσια του 2ου Nick Galis Cup όπως και όταν λίγα λεπτά μετά τον κάλεσε σε αυτό ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης Νίκος Λασκαρης.

Ο Νίκος Γκάλης δεν ήταν δυνατόν να απουσιάσει από την Nick Galis Hall στα πλαίσια του 2ου Nick Galis Cup γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Ο «Νικ» γνώρισε την αποθέωση κατά την είσοδό του στο παρκέ της Nick Galis Hall όπως και όταν λίγα λεπτά μετά τον κάλεσε σε αυτό ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης Νίκος Λασκαρης.

Το κάλεσμα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης στον Γκάλη λίγο πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού με ην Ολίμπια Λουμπλιάνας παρουσία της γυναίκας του, Τζόρτζια Ευσεβίου. Λίγο πιο πριν ο μεγαλομέτοχος είχε καλωσορίσει τους καινούριους παίκτες της ομάδας και απευθύνθηκε στον κόσμο του Άρη.

Ο Γκάλης πήρε το μικρόφωνο και είπε στον Λάσκαρη: «Είσαι καλός σπίκερ», και η απάντηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης ήταν: «Για σένα γίνομαι ότι θέλεις», και πρόσθεσε: «Ότι χρειαστείς θα το έχεις, ευχαριστούμε που είσαι κοντά στην ομάδα».

Ο Γκάλης συγκεκριμένα δήλωσε: «Με είπε ο πρόεδρος να κατέβω, αλλά του είπα θέλω έναν χρόνο προπόνηση (σ.σ. γέλια)», και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Να ευχαριστήσω τις ξένες ομάδες που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους. Γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια. Η ομάδα θα είναι πολύ καλή και ελπίζουμε ότι στα επόμενα χρόνια, θα μπορούμε να πούμε ότι ο ΑΡΗΣ θα χτυπάει πρωταθλήματα. Ευχαριστώ πολύ...», είπε ο Γκάλης.

Εν τω μεταξύ την ευκαιρία να τα πούνε είχανε οι Λάσκαρης και Γιάννης Ιωαννίδης, πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης του είπε χαρακτηριστικά: «Για μένα, θα είσαι πάντα κόουτς».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ