ΑΡΗΣ

Λάσκαρης: "Δεν κάνουμε αποδεκτές τις παραιτήσεις των Αρβανίτη και Ρούσσου"

Λάσκαρης: "Δεν κάνουμε αποδεκτές τις παραιτήσεις των Αρβανίτη και Ρούσσου"

Με δήλωσή του στο σάιτ του Άρη ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Νίκος Λάσκαρης, ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί τις παραιτήσεις που υπέβαλαν οι Λευτέρης Αρβανίτης και Στάθης Ρούσσος.

Ο Νίκος Λάσκαρης έλαβε στα χέρια του τις επιστολές των Λευτέρη Αρβανίτη (Πρόεδρος) και Στάθη Ρούσσου (Μέλος του Δ.Σ) με τις οποίες υπέβαλαν την παραίτησή τους , ωστόσο δεν πρόκειται να τις αποδεχθεί. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε με δήλωσή του στο σάιτ της ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης της "κίτρινης" ΚΑΕ δήλωσε πως αυτές τις μέρες προσπαθεί να κλείσει όλα τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν, τα οποία και αποτελούν προτεραιότητα.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΑΡΗ ότι δεν κάνουμε αποδεκτές τις παραιτήσεις των κ.κ. Ελευθέριου Αρβανίτη από τη θέση του Προέδρου της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε και Ευστάθιου Ρούσσου από τη θέση του μέλους της Κ.Α.Ε.. Αυτές τις μέρες προσπαθούμε να κλείσουμε όλα τα ανοικτά θέματα της ομάδας μας, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για μας. Εντός του Οκτώβρη έχουμε σκοπό να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.".

Μένει να φανεί τώρα ποια θα είναι η συνέχεια αυτού του νέου σίριαλ που φαίνεται να προκύπτει στον Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ