ΑΡΗΣ

Ξέσπασε με μονόλογο στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Λάσκαρης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ είχε και τρίτο ημίχρονο στη Nick Galis Hall, καθώς ο Νίκος Λάσκαρης τα έβαλε με μερίδα του Τύπου που "σκαρφίζεται προβλήματα στην ομάδα".

Είχαν περάσει ελάχιστα λεπτά από το φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ, όταν ο Νίκος Λάσκαρης μπήκε στην αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου και προχώρησε σε έναν επικό μονόλογο. Όπως θα διαβάσετε, το θέμα που τον ενόχλησε ήταν κάποια σχόλια για το ταξίδι των κιτρινόμαυρων στο Λαύριο με το πούλμαν της ομάδας.

" Σήμερα ήμασταν το αουτσάιντερ, κάποιοι έλεγαν θα χάσουμε 20, 30 πόντους διαφορά. Ευτυχώς τα παιδιά συσπειρώθηκαν και το τεχνικό επιτελείο γύρισε την αρνητική ενέργεια σε θετική. Δεν καταφέραμε να πάμε στο Final Four του Champions League που ήταν στόχος μας, αλλά στον τελικό του Κυπέλλου. Το πώς έγινε είναι άλλο πράγμα με τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε, με άσχημες ήττες που δεν θα περίμενε κάποιος αρειανός και μπασκετικός. Στο τέλος της ημέρας, μετράει το τι μάθημα παίρνει και πόσο δυνατός βγαίνεις. Να μην κολλάς στο παρελθόν αλλά να βγαίνεις δυνατός" είπε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης και συνέχισε: " Τελευταία μου μετέφεραν διάφορα. Η ομάδα μπορεί να έχει προβλήματα, αλλά για κάποιο λόγο υπήρχε μανία κάποιων να χαλάσουν το κλίμα κι αν αυτή διαλυόταν θα χαίρονταν.

Ένα παράδειγμα ήταν το λεωφορείο. Ενημερωθήκαμε πέντε ημέρες πριν τον αγώνα ότι μας την έχουν στημένη. Ό,τι αν χάσουμε θα μας φάνε ζωντανούς, ότι θα φταίει το λεωφορείο. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, δεν μας εκβιάζει κανείς. Αυτό είναι γελοίο. Ολες οι ομάδες στο εξωτερικό πάνε με λεωφορείο. Πάμε να τα μηδενίσουμε όλα. Ακούγεται ότι η ομάδα δεν έχει χρήματα να βγάλει αεροπορικά εισιτήρια και δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουμε να πετύχουμε. Ένας παίκτης με 2.10 ύψος είναι πιο άνετος με τις θέσεις που αγοράσαμε για το λεωφορείο. Εγώ βλέπω άτομα με 1.90 ύψος να ζορίζονται πολύ στα αεροπλάνα. Δεν μπορώ να καταλάβω. Χρησιμοποιήσαμε το αεροπλάνο όταν υπήρχε αναγκαιότητα λόγω των περιορισμένων ημερών. Σε κάθε άλλη περίπτωση η ομάδα πήγε με λεωφορείο. Ίσως είναι θέμα νοοτροπίας ότι είναι below class, θεωρώ ότι είναι ο πιο σωστός τρόπος μεταφοράς και είναι ο πιο καλός τρόπος για την ομάδα. Είναι γελοίο να κράζεις την ομάδα για τέτοια θέματα.

Σας παρακαλώ σταματήστε να γράφετε για προβλήματα της διοίκησης με την ομάδα. Δεν έχει παρθεί κανένας παίκτης που να μην γνωρίζει ο προπονητής και η διοίκηση. Μπορεί να έχουν γίνει λάθη επικοινωνιακά μεταξύ διοίκησης και τεχνικού τιμ. Αυτό γίνεται. Γίνεται σε κάθε οικογένεια. Δεν σημαίνει ότι υπάρχει ρήξη, ούτε ο ένας βάζει τρικλοποδιά στον άλλον. Η διοίκηση μόνη της δεν κερδίζει, ούτε το τιμ, ούτε οι παίκτες. Όταν χάνουμε και σαν θερμός λαός τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Είμαστε μια ομάδα και σαν μία ομάδα θα πάμε μπροστά. Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ανασκόπηση της χρονιάς".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ