ΑΡΗΣ

Ξανθόπουλος για τον άσο

Ξανθόπουλος για τον άσο
INTIME SPORTS

Η παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη για άλλα τρία χρόνια θα επισημοποιήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με τον Βασίλη Ξανθόπουλο να είναι ψηλά στην λίστα.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Βαγγέλη Αγγέλου για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ενίσχυση της θέσης του πλέι μέικερ.

Η παραμονή εξάλλου από χθες του Χαλκιδιώτη τεχνικού για τα επόμενα τρία χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στην διαμόρφωση του ρόστερ της.

Ο Ξανθόπουλος είναι μία από τις επιλογές που και σε περίοπτη θέση βρίσκονται και άμεσα θα απασχολήσουν καθώς πολύ δύσκολα ο διεθνής πλέι μέικερ να παραμείνει στον Παναθηναϊκό όπου φέτος πανηγύρισε το νταμπλ, ενώ στο κόλπο της απόκτησής του αναμένεται να μπει και ο Πανιώνιος.

Για τον Άρη η περίπτωση του Ξανθόπουλου αποτελεί μία από τις προτεραιότητες δεδομένου ότι όλη η περσινή αγωνιστική περίοδος κύλησε χωρίς τον κλασικό πλέι μέικερ. Σε περίπτωση δε που δεν αποκτηθεί τότε θα γίνει κίνηση για τον Γιάννη Αθηναίου του Πανιωνίου.

Σε μία θέση όπου δύσκολα θα παραμείνει ο Δημήτρης Βεργίνης και ερωτηματικό αποτελεί και η παραμονή του Μοχάμεντ Πάσαλιτς, έχοντας προτάσεις από ομάδες εκτός Ελλάδας και Βοσνίας, παρά το γεγονός ότι και οι δύο παίκτες αποτελούνε επιλογές του Αγγέλου.

Διακαής πόθος του Χαλκιδιώτη τεχνικού του Άρη όμως είναι η παραμονή του Μιχάλη Πελεκάνου με την διοίκηση να δείχνει αποφασισμένη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο τον έμπειρο διεθνή φόργουορντ κάτοικο Αλεξανδρείου.

Βασική επιλογή του Αγγέλου από τους υπάρχοντας είναι το να παραμείνει υπό τις οδηγίες του ο Κώστας Χαρίσης αποτελώντας μία έμπειρη λύση στην θέση του σέντερ με την υπόθεσή του να ξεκαθαρίζει άμεσα.

Μεταξύ άλλων στα πλάνα του Χαλκιδιώτη τεχνικού είναι οι Ασημακόπουλος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Μούρτος, Σαρικόπουλος, Χαντ με τον οποίο ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία και Βεζένκοφ.

Αντίθετα εκτός πλάνων είναι ο Σωτήρης Καραποστόλου, παρά το γεγονός της εμπειρίας του στην θέση του σούτινγκ γκαρντ, και Τάσος Δήμας. Κι όσο για παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο είναι τρεις του Φιλαθλητικού. Ο λόγος για τους Νίκο Γκίκα,Θανάση Αντετοκούμπο και Μιχάλη Καμπερίδη.

Εν τω μεταξύ η παραμονή του Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα συνδυαστεί με την έλευση του καλού του φίλου Παρασκευά Μουρατίδη στο Αλεξάνδρειο.

Όχι όμως ως συνεργάτη του στο τεχνικό τιμ αλλά στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο της διοίκησης με το αγωνιστικό τμήμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ