ΑΡΗΣ

Ξανθόπουλος για δύο χρόνια

Ξανθόπουλος για δύο χρόνια
INTIME SPORTS

Σε προφορική συμφωνία για την υπογραφή συμβολαίου διετούς χρονικής διάρκειας έχουνε έρθει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με τον Βασίλη Ξανθόπουλο.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και ο Βασίλης Ξανθόπουλος έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για την υπογραφή συμβολαίου διετούς χρονικής διάρκειας. Το φλερτ των τελευταίων ημερών με τον διεθνή πλέι μέικερ, που την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στον Πανιώνιο, φαντάζει θέμα χρόνου για να μετουσιωθεί σε γάμο μέσα στις επόμενες μέρες με τις υπογραφές που θα πέσουν.

Οι δύο πλευρές τα έχουνε βρει σε όλα τόσο όσον αφορά την χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους για δύο χρόνια όσο και το οικονομικό κομμάτι και από μέρα σε μέρα θα γίνει και το τυπικό μέρος. Ακολούθως αυτό που απομένει να φανεί είναι τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την περίπτωση του Μιχάλη Πελεκάνου που επίσης έχει στα χέρια του πρόταση για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Στην περίπτωση του διεθνή Έλληνα φόργουορντ από την πρώτη στιγμή είχε υπάρξει συμφωνία στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Κι όσο για το οικονομικό η από κοινού επιθυμία φαίνεται ικανή για να μπορέσει να κάμψει την όποια διαφορά υπάρχει.

Ακόμη από την ελληνική αγορά στα υπόψη είναι πάντα ο Βασίλης Καββαδάς. Στον Άρη όμως επιθυμούνε ο διεθνής Έλληνας σέντερ του Ολυμπιακού να λύσει το συμβόλαιό του και όχι να αποκτηθεί ως δανεικός. Εν τω μεταξύ το πρόβλημα των ελληνικών τραπεζών φρενάρει όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στη Μπαρτσελόνα για μερικές μέρες.

" Ο Βεζένκοφ είναι πολύ κοντά στη Μπαρτσελόνα και διευθετούμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Θεωρητικά είναι μια κλεισμένη συμφωνία. Το μπάι άουτ είναι 250.000 ευρώ και περιμένουμε τη μεταφορά των χρημάτων. Το πρόβλημα είναι ότι οι τράπεζες είναι κλειστές στην Ελλάδα μέχρι τη Δευτέρα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα βρεθεί γρήγορα μια λύση σε αυτό το ζήτημα", επεσήμανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης σε χθεσινές του δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 της Βαρκελώνης στο περιθώριο της κλήρωσης του Eurocup.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ