ΑΡΗΣ

Ξανά ΜακΝίλ αντί του Μαρμπλ στον Άρη

Ξανά ΜακΝίλ αντί του Μαρμπλ στον Άρη

Ο τραυματισμός του Ντέβιν Μαρμπλ και ο τρόπος με τον οποίο τον διαχειρίζεται προβληματίζει τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης που σκέφτεται ξανά τη λύση της συνεργασίας του με τον Τζερέλ ΜακΝιλ να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Τελικά ο καπνός περί της αντικατάστασης του Ντέβιν Μαρμπλ που προέκυψε μετά το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όχι απλώς δεν έσβησε αλλά επανήλθε και έχει να κάνει εξαιτίας του τραυματισμού του Αμερικανού φόργουορντ του Άρη και το πως τον διαχειρίζεται. Στη λογική αυτή επανήλθε το όνομα του Τζερέλ ΜακΝίλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης υπάρχει απογοήτευση και δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Αμερικανού φόργουορντ γιατί ισχυρίζεται ότι συνεχίζει να νιώθει έντονες ενοχλήσεις στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού του παρά το ότι οι εξετάσεις του ήταν καθαρές.

Την ίδια ώρα παραμένει η εντύπωση ότι ο Μαρμπλ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να γίνει μέλος της ομάδας. Ακόμη και η δήλωση του τεχνικού του Άρη, Δημήτρη Πρίφτη, μετά την ήττα από τη Μονακό ουσιαστικά άφησε τα δικά της υπονοούμενα.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν τη φορά αυτή η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μπει ουσιαστικά σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου της με τον Μαρμπλ. Στην περίπτωση αυτή πρώτη επιλογή για την αντικατάστασή του είναι ο γνώριμος Τζερέλ ΜακΝίλ με δεδομένο ότι συνεχίζει να παραμένει ελεύθερος.

Την ίδια ώρα ο τραυματισμός του Έρικ Μπάκνερ είναι στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού του και όχι στο γόνατο όπως φάνηκε αρχικά. Για το λόγο αυτό και ο Αμερικανός σέντερ του Άρη θα υποβληθεί το πρωί σε μαγνητική τομογραφία.

Από το αποτέλεσμα της μαγνητικής του Μπάκνερ θα διαπιστωθεί αν έχει υποστεί οστικό οίδημα. Εξέλιξη που άπαντες στον Άρη απεύχονται αφού θα ισοδυναμεί με σημαντικό χρονικό διάστημα απουσίας του από την ενεργό δράση.

Πηγή: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ