ΑΡΗΣ

Κορονοϊός: Ο Άρης σύστησε το paper ball challenge για το "Μένουμε σπιτι"

Κορονοϊός: Ο Άρης σύστησε το paper ball challenge για το "Μένουμε σπιτι"

Ο Άρης προχώρησε στην δική του πρωτοβουλία για το "Μένουμε σπίτι", συστήνοντας στον κόσμο να παίξει paper ball challenge!

Με τον κορονοϊό να έχει παγώσει τα πάντα σε όλο τον κόσμο. Το "Μένουμε σπίτι" κυριαρχεί. Και ο Άρης αποφάσισε να βάλει το δικό του λιθαράκι σε αυτό, προτείνοντας στον κόσμο το "paper ball challenge".

Στο πρώτο VIDEO που κυκλοφόρησε η "κίτρινη" ΚΑΕ πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος ευστοχεί σε τρία συνεχόμενα σουτ και προκαλεί τον κόσμο να ακολουθήσει.

Δείτε το όμορφο VIDEO:

View this post on Instagram

Μένουμε ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ και κάνουμε... #paperball challenge! Το #PaperBall Challenge ήρθε και αλλάζει το #menoumespiti! Κάθε μέρα θα ανεβάζουμε το βιντέακι από ένα μέλος της ομάδας του ARIS B.C. ,αλλά και όποιασδήποτε άλλης ομάδας της ΕΚΟ BASKETLEAGUE, με τις δικές του αποδόσεις! Όροι του #paperball challenge: φτιάχνουμε 3 μπάλες από χαρτί, τοποθετούμε ένα βαθύ κυλινδρικό αντικείμενο (κουβά, σαλατιέρα, κάδο, βάζο) σε απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων, εκτελούμε με...στυλ! Ανέβασε και εσύ το δικό σου #paperball challenge κάνε tag τo ARIS B.C. στο facebook και @aris.bc.official στο instagram και...διέδωσέ το! Μείνε σπίτι ασφαλής και παίξε... #paperball ! Πρώτη συμμετοχή από τον @j.sidiro14 !! #arisbc #arisbc20 #emperor #menoumespiti #paperball #PaperBall #paperball_challenge #betshopgr #betshop #ekobasketleague

A post shared by ARIS B.C. (@aris.bc.official) on

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ