ΑΡΗΣ

Κιτσούλης, Πάνος και Λιακόπουλος

Κιτσούλης, Πάνος και Λιακόπουλος
INTIME SPORTS

Στα πλαίσια της λογικής της ΚΑΕ Άρης να κινηθεί για την απόκτηση Ελλήνων παικτών όσο συνεχίζεται η απαγόρευση από την FIBA ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ξεχώρισε τον Βασίλη Κιτσούλη.

Ο Βασίλης Κιτσούλης είναι ένας από τους παίκτες που έχει εισηγηθεί ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για την ενίσχυση του ρόστερ του.

Σε μία λογική που έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη στους Έλληνες παίκτες ειδικά όσο συνεχίζεται η απαγόρευση από την FIBA για μεταγραφές παικτών που είχανε αγωνιστεί στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου εκτός πρωταθλήματος.

Μετά τους Σωτήρη Καραποστόλου, Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Αντώνη Ασημακόπουλο η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης φαίνεται να έχει ρίξει το βάρος της μεταξύ άλλων και στην περίπτωση του Βασίλη Κιτσούλη με τον οποίο φέρεται να έχει υπάρξει ήδη συμφωνία.

Ο Κιτσούλης στο περσινό πρωτάθλημα της Α1 είχε κατά μέσο όρο 3.6 πόντους και 1.9 ριμπάουντ με τον 29χρονο φόργουορντ να μην συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα της Δράμας στην πρόταση που του έγινε.

Ακόμη στα χέρια του έχει και πρόταση από τον ΟΦΗ του οποίου προπονητής είναι ο πρώην προπονητής του ΚΑΟΔ Φώτης Τακινός υπό τις οδηγίες του οποίου την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 η ομάδα της Δράμας είχε πανηγυρίσει την άνοδο και επιστροφή της στην Α1.

Μεταξύ άλλων στον Άρη για την ενίσχυση της θέσης του σέντερ εκτός από το ξεσκόνισμα Αμερικανών αποφοίτων κολεγίων εξετάζεται και η περίπτωση του Στιβ Πάνος που είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου με τον Κολοσσό Ρόδου.

Όπως και ενός ακόμη πρώην παίκτη της ομάδας της Ρόδου. Του Νίκου Λιακόπουλου που όπως φαίνεται διατηρείται η επιθυμία απόκτησής του που μεταξύ άλλων φέρεται να έχει στα χέρια του και πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Στην οποία όμως θα πρέπει να απαντήσει στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Τέλος για την θέση του σέντερ στον Άρη αισιοδοξούνε πως μέχρι μεθαύριο Δευτέρα θα έχει αίσιο τέλος το σίριαλ, όπως αυτό εξελίχθηκε, της απόκτησης του 22χρονου διεθνή σέντερ Ζήση Σαρικόπουλου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ