ΑΡΗΣ

Κετσελίδης: "Να γίνει πιο δυνατός ο Αρης από την αποχώρηση του Βον"

Κετσελίδης: "Να γίνει πιο δυνατός ο Αρης από την αποχώρηση του Βον"

Ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Γιώργος Κετσελίδης σημείωσε την δυσκολία που παρουσιάζει η εκτός έδρας αναμέτρηση του Αρη με τον Προμηθέα (2/12, 16:30), ενώ μίλησε και για το... διαζύγιο με τον Κουάμε Βον.

Οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται στην Πάτρα, όπου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League θα αντιμετωπίσουν τον Προμηθέα και ο Γιώργος Κετσελίδης αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα (2/12, 16:30).

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία, με πέντε νίκες σε έξι αγωνιστικές. Εμείς έχουμε βάλει στόχο να κερδίσουμε αυτήν την αναμέτρηση, προσπαθώντας να περιορίσουμε τα βασικά τους επιθετικά ατού και την επιθετική τους τακτική. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά στο scouting με τον Σάββα Καμπερίδη και πιστεύουμε ότι όλα όσα έχουμε σχεδιάσει, θα μπορέσουν οι παίκτες να τα εκτελέσουν στο γήπεδο", είπε ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρη, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Κουάμε Βον.

"Προέκυψε ένα θέμα με την αποχώρηση του Βον, αλλά πολλές φορές τέτοια περιστατικά συσπειρώνουν την ομάδα και την κάνουν πιο δυνατή".

Η προετοιμασία του Αρη για το παιχνίδι με τον Προμηθέα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής (1/12) με μία προπόνηση στο "Δημήτρης Τόφαλος", ενώ η αποστολή των "κιτρινόμαυρων" αποτελείται από τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Δημήτρη Φλιώνη, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Στέλιο Πουλιανίτη, Βασίλη Χρηστίδη, Σπύρο Μούρτο, Γιάννη Αθηναίου, Ντεμέτρις Μόραντ, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Κάιλ Ουίβερ, Κιθ Μπένσον και Γκάρι Μπελ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ