ΑΡΗΣ

Κασίροφ: "Πρόκληση για μένα ο Άρης"

Κασίροφ: "Πρόκληση για μένα ο Άρης"

Ο Ανατόλι Κασίροφ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Άρη και για τους φιλάθλους της ομάδας, ξεκαθαρίζοντας πως αποτελεί μεγάλη πρόκληση για αυτόν η έλευση του στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Άρη, Ανατόλι Κασίροφ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την προσπάθεια της νέας του ομάδας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

"Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για μένα το γεγονός ότι ήρθα να αγωνιστώ σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και σε ένα Σύλλογο που τον γνωρίζουν όλοι", τόνισε ο Κασίροφ και συνέχισε:

"Είναι εξίσου σημαντικό για μένα να παίξω με τον Άρη στα πλέι οφ και να συμμετέχω στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου με το Μαρούσι στην έδρα μας. Από εκεί και πέρα θα βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα".

Αναφορικά με τους συμπαίκτες και τους προπονητές του ο Ανατόλι Κασίροφ είπε: "Έχω ακούσει ότι τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και οι προπονητές μου είναι πολύ καλοί και πολύ συνεργάσιμοι και θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται".

Παράλληλα, ερωτήθηκε αν γνωρίζει κάτι και για τον κόσμο της ομάδας και έδειξε ιδιαίτερα ενημερωμένος: "Μου έχουν πει ότι οι φίλαθλοι του Άρη αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα μας σε κάθε της προσπάθεια. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι εκπληκτική και περιμένω να την απολαύσω στον πρώτο μου εντός έδρας αγώνα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ