ΑΡΗΣ

Κανονικά ο ΜακΝιλ ενόψει Μπάνβιτ

Κανονικά ο ΜακΝιλ ενόψει Μπάνβιτ

Ο Άρης έφτασε τις επτά σερί νίκες σε Basket League ΣΚΡΑΤΣ και Eurocup μετά το 84-79 επί των Τρικάλων και πλέον στρέφεται στον αγώνα της Τετάρτης (11/11, 19:00) με την Μπάνβιτ. Προπονήθηκε κανονικά ο Τζερέλ ΜακΝιλ.

Οι παίκτες του Άρη πάτησαν ξανά στο παρκέ του "Nick Galis Hall" για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Μπάνβιτ στο Eurocup της Τετάρτης (11/11, 19:00) ενώ ο Τζερέλ ΜακΝιλ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο (9/11) για την Τουρκία και από εκεί δεν θα επιστρέψει μετά από ένα εκτός έδρας φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη αλλά θα ταξιδέψει με τελικό προορισμό και ενδιάμεση στάση την Αθήνα την Αμαλιάδα. Εκεί όπου το απόγευμα του Σαββάτου για την 6η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο.

Η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη θα πρέπει να θεωρείται είναι δεδομένη για τους παίκτες του Άρη, εμφανής αλλά και μία πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Όπως και ο Δημήτρης Πρίφτης με τους συνεργάτες του το πως θα την διαχειριστούν ώστε να φέρουν εις πέρας το δύσκολο πρόγραμμα. Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι τα καταφέρνουν περίφημα και άπαντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλουν να μεγαλώσουν το σερί των επιτυχών αποτελεσμάτων που έχει φτάσει αισίως τις εφτά νίκες. Οι εμφανίσεις ωστόσο στα δύο τελευταία παιχνίδια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο Λαύριο και εντός με τα Τρίκαλα έδειξαν τα πρώτα σημάδια της κόπωσης. Ωστόσο οι νίκες και τα δύο στα δύο ροζ φύλλο αγώνα αποτέλεσαν το καλύτερο φάρμακο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ