ΑΡΗΣ

Ήρθε φορτσάτος ο Κουμπούρας

Ήρθε φορτσάτος ο Κουμπούρας
Κουμπούρας INTIME SPORTS

Στο Αλεξάνδρειο βρέθηκε το πρωί ο Φάνης Κουμπούρας που αφού προπονήθηκε συζήτησε με τους ανθρώπους της διοίκησης και τον Σάρον Ντρούκερ, το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Άρη.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί ο Φάνης Κουμπούρας για λογαριασμό του Άρη. Ο έμπειρος γκαρντ μετέβη από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" απευθείας στο Αλεξάνδρειο για προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σαρόν Ντρούκερ.

Το βράδυ της Τρίτης έπειτα από εισήγηση του Ισραηλινού τεχνικού του Άρη αποφασίστηκε ο Έλληνας πλέι μέικερ να ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη ώστε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Όπως και συνέβη τελικά λίγο μετά την άφιξή όπου έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό της οδηγίες του Ντρούκερ κι αφήνοντας μάλιστα πολύ καλές εντυπώσεις στον Ισραηλινό τεχνικό.

Η ενσωμάτωση του Κουμπούρα στην προετοιμασία του Άρη μπορούσε να γίνει παρά το ότι έχει συμβόλαιο με το Μαρούσι και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο αφού έχει λάβει το σχετικό ΟΚ να προπονείται με όποια ομάδα επιθυμεί στην προσπάθειά του να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από την στιγμή λοιπόν που ο Κουμπούρας μέχρι την Τρίτη (31/08) πείσει τον Ντρούκερ και τα βρει με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης υπογράφοντας το συμβόλαιό του τότε θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στο Μπόρμιο της Ιταλίας όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει δέκα μέρες δίνοντας τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Κατά τα άλλα στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης έφθασε το απόγευμα (25/08), όπως αναμενόταν από χθες το βράδυ, το υπογεγραμμένο διετές συμβόλαιο του 25χρονου Αμερικανού σμολ φόργουορντ Πι Τζέι Τάκερ και πλέον θα ξεκινήσει ο αγώνας δρόμου για την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη.

Τέλος μετά την διαφαινόμενη εξέλιξη αποχώρησης του Μίνωα Κυριακού από την ΚΑΕ Πανελλήνιος η καθυστέρηση στην λύση του συμβολαίου του Κώστα Χαραλαμπίδη φαντάζει τυπική ώστε στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του διετούς χρονικής διάρκειας με τον Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ