ΑΡΗΣ

Η εβδομάδα του Αντεγκμπόγιε

Η εβδομάδα του Αντεγκμπόγιε

Το μηνιαίο συμβόλαιο του Στέφεν Αντεγκμπόγιε με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης ολοκληρώνεται την Δευτέρα (17/11) και το ερώτημα είναι αν θα ανανεωθεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Την Δευτέρα (17/11) ολοκληρώνεται το μηνιαίο συμβόλαιο του Στέφεν Αντεγκμπόγιε με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και το ερώτημα είναι αν θα ανανεωθεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο διεθνής με την Μεγάλη Βρετανία πλέι μέικερ δεν έχει κρύψει το θέλω του να παραμείνει στον Άρη. Κάτι που επιθυμεί και ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, με την διοίκηση της ΚΑΕ να μην έχει προχωρήσει σε κατάθεση κάποιας πρότασης.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ όμως δεν βλέπω μακριά, μέρα με τη μέρα. Θα δούμε τι θα συμβεί με την υπόθεση μου. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον προπονητή γι΄ αυτό το θέμα ούτε με κάποιον από τη διοίκηση.

Ενδεχομένως να γίνει κάποια επαφή τις επόμενες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι θέλω να μείνω στην ομάδα. Μου αρέσει εδώ και απολαμβάνω μαζί με τους συμπαίκτες μου το γεγονός ότι η ομάδα κερδίζει". Τάδε έφη ο Αντεγκμπόγιε μετά το τέλος του Σαββατιάτικου παιχνιδιού του Άρη στο "Nick Galis Hall" με τη Νέα Κηφισιά.

Πάνω κάτω στο ίδιο χρονικό σημείο στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου, ο τεχνικός του Άρη σε σχετική ερώτηση απάντησε: "Το συμβόλαιο έχει και κάποιες προϋποθέσεις. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση μέσα στη βδομάδα.

Αναμφίβολα μας έχει βοηθήσει, είναι ιδιαίτερος παίκτης, μας δίνει λύσεις. Δεν είναι ο παίκτης που αποτελεί την απόλυτη ανάγκη της ομάδας, γιατί έχουμε πληθώρα περιφερειακών, αλλά μας δίνει συγκεκριμένα πράγματα και η απόδοσή και οι δυνατότητές του μας κάνουν να το σκεφτούμε και να αλλάξουμε ίσως λίγο και το κομμάτι της τακτικής μας, παίζοντας όπως σήμερα με τρεις κοντούς".

Είναι ξεκάθαρο μέσα από τις δηλώσεις τους -Αντεγκμπόγιε και Πρίφτης- πως ο μεν πρώτος θέλει να συνεχίσει και ο δε δεύτερος να συνεχίσει να τον έχει υπό τις οδηγίες του. Το ερώτημα είναι αν η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα κάνει μία ακόμη υπέρβαση στο φετινό της μπάτζετ.

Σε ένα μπάτζετ όπου ο προγραμματισμός του είναι βέβαιο πως διαφοροποιείται μετά από την τιμωρία του αθλητικού δικαστή με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Την ίδια ώρα οι αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ και για τις δύο προσφυγές εκκρεμούν. Τόσο αυτήν για την μείωση των αγωνιστικών με την μία να πέρασε με το παιχνίδι με την Νέα Κηφισιά, όσο και με το ύψος του προστίμου των 17.300 ευρώ μετά από την οριστική διακοπή του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στη "Nick Galis Hall".

Ακόμη το σενάριο να αποχωρήσει ο Κώστας Χαρίσης και να απαλλαγεί ο Άρης και το μπάτζετ του από το συμβόλαιο των 42.000 ευρώ φαντάζει μακρινό να υλοποιηθεί μετά και την συνάντηση της περασμένης εβδομάδας.

Κατ΄ επέκταση απομένει να φανεί αν θα βρεθούνε τα χρήματα, ουσιαστικά 4.000 ευρώ μηνιαίως, για να πληρωθεί ο Αντεγκμπόγιε από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης. Συνάμα το ερώτημα που τίθεται στην περίπτωση που συμβεί αυτό είναι ποιος είναι ο φετινός αγωνιστικός στόχος, κι ενώ καλά κρατούν οι υποχρεώσεις εκτός παρκέ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ