ΑΡΗΣ

Η ιδιαίτερη κίνηση του Γιαννάκη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε το στίγμα μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο Nick Galis Hall, με την κίνησή του να χαιρετίσει έναν νεαρό φίλο της ομάδας με ειδικές ανάγκες (VIDEO).

Ο Άρης πήγε κόντρα στα προγνωστικά και πήρε το εισιτήριο για τους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας, ξεπερνώντας το εμπόδιο του ΠΑΟΚ ( 70-63 ). Οι "κίτρινοι" τα κατάφεραν πιο εύκολα απ ότι ενδεχομένως περίμενε κι ο πιο αισιόδοξος οπαδός τους, με τη διαφορά να φτάνει μέχρι το +17 στο 34ο λεπτό. Ο "δικέφαλος" πάλεψε για την ολική ανατροπή στο τέλος, αλλά τα πολλά λάθη (εκατέρωθεν) δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει -επί της ουσίας- τη νίκη.

Όπως είναι λογικό, ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν το πρόσωπο της βραδιάς και ο άνθρωπος πάνω στον οποίο ήταν στραμμένα όλα τα φώτα. Κατά τους πανηγυρισμούς πάντως, ο "Δράκος" παρέμεινε εγκρατής και μάλιστα κατευθύνθηκε προς το σημείο που κάθεται ένας μικρός φίλος του Άρη με ειδικές ικανότητες. Τον φίλησε, τον αγκάλιασε και έδωσε το παράδειγμα στους ξένους (κατά κύριο λόγο) παίκτες της ομάδας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ