Γιαννάκης: "Πάντα θα είμαστε νοητά αδέλφια με τον Γκάλη"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για την σχέση του με τον Νίκο Γκάλη και την οικογένειά του, ενώ στάθηκε και στο πώς τον έχει βοηθήσει το μπάσκετ.

Ο προπονητικής του Αρη άνοιξε την καρδιά του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Μακεδονία TV, καθώς αναφέρθηκε στον Νίκο Γκάλη και στην οικογένειά του, ενώ μίλησε και για το πώς... βαφτίστηκε "Δράκος".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης:

Για το προσωνύμιο "Δράκος": "Όταν βρισκόταν σε δύσκολη θέση η ομάδα, δεν φοβόμουν να πάρω την ευθύνη να εκτεθώ. Η εικόνα μου θύμιζε κάτι με φωτιές και ενέργεια".

Για την σχέση του με το μπάσκετ και την ζωή του: "Απλά έκανα κάτι που μου αρέσει πολύ. Θεωρώ ότι βοήθησα στο να αναδειχθούν τα θετικά που έχει αυτό το σπορ. Από μικρό παιδί, παρότι δεν μπορώ να πω πως δεν γεύτηκα πράγματα, αυτό που με βοήθησε ήταν πως όταν έλεγα ότι θα φύγω, έφευγα. Όταν έλεγα δεν θα πιω, δεν έπινα. Δεν μπορώ να πω ότι ξέφυγα".

Για την γυναίκα και την οικογένειά του: "Ξέρω ότι είχα επιτυχία με την γυναίκα μου. Την γνώρισα νεαρός και φτιάξαμε μία πολύ ωραία οικογένεια. Η κόρη μου μου έχει χαρίσει δύο εγγόνια, νιώθω πολύ γεμάτος. Ο χαρακτήρας μου υπερισχύει και αν δεν ήμουν έτσι, πιθανόν να μην ήμασταν ζευγάρι με την γυναίκα μου".

Για τον Νίκο Γκάλη: "Ο Νίκος πάντα έκανε απίστευτα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Έξω από το γήπεδο ήταν λιγόμιλητος και παραμένει στην ίδια λογική. Με τον Νίκο πάντα θα είμαστε νοητά αδέρφια. Είμαστε διαφορετικοί σαν χαρακτήρες και είναι φυσιολογικό γιατί μεγαλώσαμε σε διαφορετικές κοινωνίες".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24