ΑΡΗΣ

Για τρίτο μήνα ο Χαντ

Για τρίτο μήνα ο Χαντ
INTIME SPORTS

Ο Τζέρεμι Χαντ θα παραμείνει στο ρόστερ του Άρη για τρίτο συνεχόμενο μήνα. Και για τον Ιανουάριο.

Παίκτης του Άρη σίγουρα και για τον μήνα Ιανουάριο θα είναι ο Τζέρεμι Χαντ.Ο Αμερικανός φόργουορντ φέρεται να έχει ήδη υπογράψει το νέο του μηνιαίο συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης.

Μία λογική που είχε να κάνει και με αυτή της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης σε συνδυασμό πάντα με την επιθυμία του Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο τεχνικός του Άρη γνωρίζοντας πολύ καλά την απαγόρευση τηςFIBAγια μεταγραφές με εξαίρεση παίκτες που τοletterofclearanceτους βρίσκεται στα χέρια της ΕΟΚ δεν επιθυμεί να έχει κάποια απώλεια.

Ούτε ακόμη και του Χαντ που πλέον έχει προσαρμοστεί στην λογική του όπως φαίνεται και από τον άνοδο του χρόνου συμμετοχής του αν και ο Αμερικανός φόργουορντ είναι αλήθεια ότι έχει διαφορετικό ρόλο από αυτόν πέρσι στον ΚΑΟΔ.

Μία εξέλιξη που επιθυμούσε και ο Χαντ αν και θα προτιμούσε να του είχε προταθεί συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου δεδομένου ότι έχει αρχίσει να νιώθει άνετα στον Άρη δείγμα ότι έχει βρει τον ρόλο του σε άμυνα και επίθεση.Στο αγωνιστικό κομμάτι η πρώτη προπόνηση του Άρη για το 2013 είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο στα πλαίσια της συνέχειας της προετοιμασίας για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους.

Αυτό του Σαββάτου με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο.Σε ένα παιχνίδι όπου δύσκολα να μπορέσουν να αγωνιστούν και ενδέχεται να μην καν στην αποστολή οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τραυματίες Βεργίνη, Ασημακόπουλο, Πελεκάνο και Τσακαλέρη που αναμένεται να δώσουν το παρών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ