ΑΡΗΣ

Φίλαθλος του Άρη δωρίζει την κάρτα διαρκείας του σε άνεργο

Φίλαθλος του Άρη δωρίζει την κάρτα διαρκείας του σε άνεργο

Σπάνια κίνηση από οπαδό του Άρη, ο οποίος αγόρασε κάρτα διαρκείας για τη σεζόν 2018-19, αλλά δεν μπορεί -λόγω απόστασης- να πηγαίνει στο Αλεξάνδρειο. Διαβάστε τι έκανε.

Μία ξεχωριστή κίνηση έκανε ένας φίλαθλος του Άρη, ο οποίος αγόρασε κάρτα διαρκείας για τη σεζόν 2018-19, αλλά δεν μπορεί να πηγαίνει στο Αλεξάνδρειο λόγω μεγάλης απόστασης. Τι έκανε λοιπόν; Ζήτησε από την ΚΑΕ να την δωρίσει σε έναν άνεργο φίλο της ομάδας!

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν ο Άρης, από σήμερα (10/9) και μέχρι την Πέμπτη (13/9) οι άνεργοι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να αποστέλλουν τα στοιχεία τους, μαζί με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, προκειμένου να συμπεριληφθούν στην κλήρωση για την κάρτα διαρκείας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

" Ένας φίλος του ΑΡΗ που ζει μακριά από τη Θεσσαλονίκη προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, αλλά επειδή δεν μπορεί, λόγω αποστάσεως να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας μας, ζήτησε να δοθεί μετά από κλήρωση σε άνεργο φίλο του ΑΡΗ.

Από σήμερα (10/09) μέχρι και την προσεχήΠέμπτη (13/09) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στη κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι άνεργοι.

Στείλτε μέχρι την Πέμπτη 13/09, στις 21:00,τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο,e-mail,τηλέφωνο) στη διεύθυνση[email protected]και μπείτε στην κλήρωση για ένα διαρκείας της σεζόν 2018-2019. Προκειμένου να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας, ο τυχερός είναι απαραίτητο να προσκομίσει τα εξής δικαιολογητικά:

1) Ταυτότητα

2) Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ

3) Ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ

4) Α.Μ.Κ.Α.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (14/09)".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ