ΑΡΗΣ

Φέρνει Χαντ για δοκιμή

Φέρνει Χαντ για δοκιμή

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται την Τετάρτη το βράδυ, ο Τζέρεμι Χαντ ο οποίος θα δοκιμαστεί από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή

Ο Άρης φέρνει στη Θεσσαλονίκη για να δοκιμάσει τις αμέσως επόμενες ημέρες, τον Τζέρεμι Χαντ ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΚΑΟΔ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης (24/10), θα δοκιμαστεί στις προπονήσεις του Άρη κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα αποτελέσει μέλος της ομάδας.

Η λογική της δοκιμής του Χαντ έχει να κάνει ώστε να διαπιστωθεί αν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, κι αυτό γιατί στην διάρκεια του καλοκαιριού είχε υποβληθεί σε καθαρισμό του γονάτου του.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό φόργουορντ είναι απολύτως υγιής και έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Άρη άμεσα. Ακόμη και στο να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του Σαββάτου (27/10) στο Αλεξάνδρειο με τον Ηλυσιακό.

Η επιλογή της απόκτησης του Χαντ είχε να κάνει στην λογική της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA που συνεχίζει να αντιμετωπίζει η ΚΑΕ Άρης και για αυτό να μπορεί να αποκτήσει παίκτες που τα letter of clearance τους βρίσκονται στην ελληνική ομοσπονδία.

Όπως ισχύει στην περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ για τον λόγο ότι πέρσι είχε τελειώσει την αγωνιστική περίοδο ως παίκτης του ΚΑΟΔ και έκτοτε δεν αγωνίστηκε σε κάποια άλλη ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι ο Χαντ ότι όλο αυτό το διάστημα ήταν θετικός στο να αγωνιστεί στον Άρη.

Στα συν του είναι το γεγονός ότι γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα από την περσινή του παρουσία στον ΚΑΟΔ. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί. Κι όσο για την επιλογή του είχε να κάνει για να καλύψει το κενό του Τσέις Σάιμον.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ