ΑΡΗΣ

Έβγαλαν συμπεράσματα οι Αγγέλου και Τακιανός

Έβγαλαν συμπεράσματα οι Αγγέλου και Τακιανός
ARIS BC

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο Φώτης Τακιανός είχαν την ευκαιρία τσεκάρουν την αγωνιστική κατάσταση του Άρη και των Τρικάλων αντίστοιχα, καθώς οι ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε ένα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα.

Ο Άρης το απόγευμα του Σαββάτου (28/4) υποδέχθηκε τα Τρίκαλα στο Αλεξάνδρειο για ένα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο Φώτης Τακιανός είχαν την ευκαιρία να βγάλουν συμπεράσαματα για την κατάσταση των ομάδων τους, αλλά και να δοκιμάσουν σχήματα ενόψει της επανέναρξης της Stoiximan.gr Basket League.

Οι Γιάννης Αθηναίου (γάμπα), Λευτέρης Μποχωρίδης και Γκάρι Μπελ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στη γάμπα, στην κνήμη και στο γόνατο αντίστοιχα δεν αγωνίστηκαν από την πλευρά των "κιτρίνων", καθώς συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους.

Το "παρών" στο Αλεξάνδρειο έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος, Νικόλαος Κάλλεν, το μέλος του Δ.Σ., Αναστάσιος Μωυσιάδης, καθώς και οι Θανάσης Πλιάκης και Παύλος Ζουλιάμης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Θανάσης Μολυβδάς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του: "Δώσαμε ένα δεύτερο φιλικό παιχνίδι μέσα σε διάστημα τριών ημερών, προσπαθώντας να κρατηθούμε όσο πιο κοντά γίνεται στο ρυθμό των αγώνων που θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και θα είναι συνεχόμενοι. Γνωρίζοντας τις απουσίες που είχαμε για ακόμα μία φορά, θέλαμε να ελέγξουμε την συγκέντρωση των παικτών μας και την αντίδραση τους στα συνεχόμενα παιχνίδια κάτω από την κούραση που αυτά έχουν και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας".

Photo credits: ΑRIS BC

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ