ΑΡΗΣ

Έτοιμος για το Ρέθυμνο ο Άρης

Έτοιμος για το Ρέθυμνο ο Άρης
EUROKINISSI

Ο Άρης ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο και ο Ιβάν Μάρας κάλεσε τους φίλους της ομάδας του να δώσουν δυναμικό "παρών" στο Αλεξάνδρειο.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο Cretan Kings (9/5, 18:00) για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League στο Αλεξάνδρειο.

Οι "κίτρινοι" άρχισαν την αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι με την ομάδα της Κρήτης, καθώς το απόγευμα της Τρίτης (8/5) προπονήθηκαν για τελευταία φορά στο Αλεξάνδρειο πριν από το τζάμπολ του ματς της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Ο Άρης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου, ενώ ο Ιβάν Μάρας κάλεσε τους φίλους της ομάδας του να δώσουν για ακόμη μία φορά δυναμικό "παρών" στο γήπεδο.

"Αποτελεί βασικό κίνητρο για εμάς να παίζουμε μπροστά στον κόσμο του Άρη. Μας υποστηρίζει συνεχώς και τον θέλουμε και αύριο (09/05) κοντά μας, για να είναι ο έκτος παίκτης μας και να μας βοηθήσει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε σε μία κατάσταση, όπου έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε στα playoffs. Με τη βοήθειά του πιστεύω πως θα έχουμε μεγάλη πιθανότητα να το καταφέρουμε", δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη ο 32χρονος Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ - σέντερ, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Το Ρέθυμνο έχει έξι Aμερικανούς παίκτες, παίζει γρήγορα, προσπαθεί να τιμωρήσει κάθε λάθος στην άμυνα, επιλέγει συχνά καταστάσεις ένας εναντίον ενός. To βασικό του «όπλο» είναι ο Στέφαν Μούντι, αλλά θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ως σύνολο και όχι να εστιάσουμε σε συγκεκριμένους παίκτες".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ