ΑΡΗΣ

Επίσημα ο Χαρίσης στον Άρη

Επίσημα ο Χαρίσης στον Άρη
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Χαρίσης υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον Άρη και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τους "κιτρινόμαυρους"

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε με μία λιτή ανακοίνωση την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Χαρίση και πρόσθεσε στο ρόστερ της έναν σημαντικό παίκτη.

Έναν παίκτη που βρέθηκε και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά προτίμησε τον εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, από τα περισσότερα χρήματα με την απόφασή του να πει το "ναι" στον Άρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη, ο 33χρονος σέντερ τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Είναι αυτονόητο ότι πίστεψα στην ιδέα του Προέδρου για έναν καινούριο ΑΡΗ. Είμαστε όλοι στην ομάδα μέχρι στιγμής αρκετά έμπειροι, έτσι ώστε να φέρουμε την ομάδα στη θέση που της αρμόζει.

Θέλουμε γρήγορα να δείξουμε στον κόσμο του ΑΡΗ, ο οποίος διψάει για την “ανάσταση” της ομάδας, ότι θα γίνει σοβαρή δουλειά φέτος και ότι θα μπει η βάση για τα επόμενα χρόνια. Ελπίζω όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες στο γεμάτο Αλεξάνδρειο".

Όσον αφορά την απόφασή του να πει το "ναι" στον Άρη, υπογράμμισε: "Προτιμώ να έχω ως στόχο το όραμα της “αναγέννησης” του ΑΡΗ και σε κάθε αγωνιστική να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό. Θεωρώ ότι κάθε λογικός άνθρωπος θα έκανε την ίδια επιλογή. Είμαι σε μία ώριμη ηλικία, έτσι ώστε να μπορώ να διακρίνω το καλό μου".

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Άρη, ξεκαθαρίζοντας ότι: "Είμαστε αρκετά σοβαροί σαν αθλητές μέχρι τώρα στην ομάδα σε βαθμό που να μπορούμε να διαχειριστούμε το όνομα και τη φανέλα της μεγάλης ομάδας στην οποία βρισκόμαστε.

Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου σε όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, έτσι ώστε όλοι μαζί σαν οικογένεια σε δέκα μήνες από σήμερα να είμαστε ευτυχισμένοι με το αποτέλεσμα".

Το Who is Who του παίκτη

Ύψος:2.11

Θέση: Σέντερ

Έτος Γέννησης: 1979

Εθνικότητα: Ελληνική

Προηγούμενες ομάδες: 2003-’04 Ολυμπιακός, 2004-’05 Ιλυσιακός, 2005-’06, 2006-’07 Ολυμπιάδα Πατρών, 2007-’08 ΑΕΚ, 2008-’12 Κολοσσός Ρόδου

Ο Χαρίσης την προηγούμενη σεζόν είχε 6.7 μέσο όρο πόντων σε 34 αγώνες, 57.1% στα σουτ δύο πόντων, 50% στα σουτ τριών πόντων, 63.8% στις ελεύθερες βολές, ενώ είχε και 4.6 ριμπάουντ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ