ΑΡΗΣ

Επέστρεψαν οι Βασιλόπουλος και Πουλιανίτης

BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Στέλιος Πουλιανίτης θα βρίσκονται στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Αρη με το Ρέθυμνο (14/1, 15:30) για την 12η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Αρης στη 12η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League θα αντιμετωπίσει στην Κρήτη το Ρέθυμνο (14/1, 15:30) και ο Παναγιώτης Γιαννάκης πέρα από την γνωστή απουσία του Γιάννη Αθηναίου δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Στέλιος Πουλιανίτης προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.

Οι δύο παίκτες εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση την Πέμπτη (11/1) είχαν ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, αλλά η κατάστασή τους βελτιώθηκε και την Παρασκευή (12/1) συμμετείχαν στην προπόνηση της ομάδας τους.

Η αποστολή του Αρη το πρωί του Σαββάτου (13/1, 8:30) θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το Ηράκλειο κι εν συνεχεία θα μεταβεί οδικώς στο Ρέθυμνο, όπου το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των "κίτρινων" για το παιχνίδι με τους Κρητικούς με μία προπόνηση στο "Μελίνα Μερκούρη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ