ΑΡΗΣ

Επένδυση με Πουλιανίτη

Επένδυση με Πουλιανίτη

Στον Άρη εκτός από την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου με παίκτες πρώτης γραμμής δεν αδιαφορούν για την επένδυση και σε αυτήν την λογική βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Στέλιου Πουλιανίτη.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Στέλιου Πουλιανίτη στην λογική της επένδυσής της παράλληλα με την αναζήτηση παικτών πρώτης γραμμής για το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πουλιανίτης πρόκειται για 18χρονο γκαρντ γεννημένο το 1995 που χαίρει της εκτίμησης του Βαγγέλη Αγγέλου που είναι ξεκάθαρο ότι δεν αδιαφορεί για τις συγκεκριμένες ηλικίες που αποτελούνε και το αύριο του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Πουλιανίτης ανήκει στα ΑΣΤΕΡΙΑ, την ομάδα του Θόδωρου Ροδόπουλου με τον οποίο έχει άριστη σχέση ο τεχνικός του Άρη σε όλα τα επίπεδα. Στοιχείο που είναι σίγουρο ότι θα μετρήσει στην πορεία του φλερτ και στο να κάνει το άλμα στην καριέρα του.

Στην ίδια λογική εξετάζεται και η περίπτωση του Μάριου Σακελλαρίου που έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό ομάδα Β΄ Εθνικής, αγωνίζεται στις θέσεις του φόργουορντ, 3 και 4, και είναι γεννημένος το 1992.

Μάλιστα ο Αγγέλου είχε την ευκαιρία να πάρει και απευθείας εικόνα για το τι μπορεί να προσφέρει από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο Άρης με την ομάδα της Κατερίνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σακελλαρίου συμμετείχε και στο πρόγραμμα των μεταβατικών προπονήσεων που έκανε η ομάδα του Άρη μετά το τέλος των υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα.

Κατά τα άλλα στα εκτός αγωνιστικών ο Παύλος Ζουλιάμης που είχε έρθει στον Άρη ως χορηγός, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ και σε ακόμα πιο σύντομο αποχώρησε ενημερώνοντας τον πρόεδρο της ΚΑΕ Λευτέρη Αρβανίτη για την απόφασή του.

Αυτή είχε να κάνει ότι δεν δύναται να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως διοίκηση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ουσιαστικά παραιτήθηκε αν και σύμφωνα με πληροφορίες η απόφασή του είχε να κάνει με διαφορά φιλοσοφίας του ιδίου με αυτή της διοίκησης της ΚΑΕ.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα αποφασίσει να συνεχίσει να στηρίζει σε επίπεδο χορηγίας της ΚΑΕ Άρης, με την παραμονή του μόνο αναγκαία να φαντάζει για την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης που έχει ανάγκη το κάθε ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ