ΑΡΗΣ

Επαφή Πρίφτη με Χαρίση

Επαφή Πρίφτη με Χαρίση

Η επιστροφή του Δημήτρη Πρίφτη από το Πο της Γαλλίας με την Εθνική ομάδα συνδυάστηκε με την τηλεφωνική επικοινωνία του τεχνικού του Άρη με τον Κώστα Χαρίση για την παρουσία του στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κώστα Χαρίση όπου ο τεχνικός του Άρη του ξεκαθάρισε την παρουσία του στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μία θέση που είχε διαφανεί όλο το τελευταίο διάστημα και απλά επιβεβαιώθηκε στον 34χρονο έμπειρο σέντερ και συγκεκριμένα είναι ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του.

Ο Χαρίσης όμως που έχει συμβόλαιο καθώς είχε υπογράψει κλειστό διετούς διάρκειας το περσινό καλοκαίρι, του ξεκαθάρισε πως πρόκειται να το τιμήσει. Κάτι που σημαίνει ότι αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε θα είναι κανονικά στην πρώτη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χαρίσης έχει συμφωνήσει να λάβει 40.000 ευρώ για την νέα αγωνιστική περίοδο ενώ έχει να λάβει και από την μέχρι στιγμής παρουσία τους στον Άρη ένα ποσό που ανέρχεται στις 32.000 ευρώ. Ένα θέμα που πάντως δεν έχει να κάνει με το πως βλέπει τον ρόλο του ο Πρίφτης στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά καλείται να το λύσει η διοίκηση της ΚΑΕ και ο πρόεδρός της Λευτέρης Αρβανίτης.

Ο Χαρίσης πάντως τιμώντας το συμβόλαιό του με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, και παρά το γεγονός ότι και την περσινή χρονιά δεν αξιοποιήθηκε ανάλογα με τις ικανότητές του αλλά και ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πρίφτη, είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή όσον αφορά τα χρήματα που έχει λαμβάνειν.

Το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πρίφτη έχει να κάνει με το ότι ο τεχνικός του Άρη τον υπολογίζει για πέμπτο παίκτη ρακέτας που θα βρίσκεται στην 12άδα. Οι δύο από τους άλλους τέσσερις θα είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και ο Βασίλης Σίμτσακ που έχει συμφωνήσει και απομένει να ανακοινωθεί και οι άλλοι δύο απομένει να αποκτηθούνε με τον έναν να είναι σίγουρα ο βασικός Αμερικανός σέντερ.

Στα εκτός παρκέ στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, για την υπόθεση της οφειλής των 533.000 ευρώ που έμεινε εκτός Άρθρου 99.

Η οφειλή έχει ρυθμιστεί πρόσφατα στις 90 δόσεις και ήταν απαραίτητο να γίνει η σχετική ρύθμιση στο TAXIS από την Εφορία. Η ΚΑΕ Άρης είχε το περιθώριο να πληρώσει τις πρώτες δόσεις σε δύο μήνες, όμως ο πρόεδρος της ΚΑΕ υπέγραψε σήμερα την άμεση έναρξη της καταβολής τους, κάτι απαραίτητο για το θέμα της ενημερότητας και κατ' επέκταση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Την ερχόμενη Τρίτη (19/8), εκτός απροόπτου, η ΚΑΕ Άρης θα καταθέσει την πρώτη δόση για τη σχετική οφειλή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ