ΑΡΗΣ

Ενημέρωση του Άρη στον Γκάλη

1  2
1 2 WWW.MEGAPRESS.GR

Στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Γκάλης όπου και ενημερώθηκε αναλυτικά για τις εξελίξεις αναφορικά με την επικείμενη αλλαγή σελίδας στην ιδιοκτησία της.

Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης όπου και ενημερώθηκε αναλυτικά για τις εξελίξεις αναφορικά με την επικείμενη αλλαγή σελίδας στην ιδιοκτησία της.

Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, ο οποίος από πέρυσι βρίσκεται ενεργά στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, τον αντιπρόεδρο, Χρήστο Γαλιλαία, και το μέλος του δ.σ., Στάθη Ρούσσο. Ο Γκάλης ενημερώθηκε αναλυτικά για τις εξελίξεις που έχουνε λάβει χώρα αναφορικά με την επικείμενη αλλαγή σελίδας στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ. Μάλιστα, ο ίδιος είχε τηλεφωνική γνωριμία με τον υποψήφιο επενδυτή και θα γίνει δια ζώσης επαφή τους μόλις ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και ο επενδυτής έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ο Γκάλης είχε συνομιλία και με τον κόουτς του Άρη, Δημήτρη Πρίφτη, στον οποίο ευχήθηκε τα καλύτερα για την τελική ευθεία της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ