ΑΡΗΣ

Τρεις μήνες εκτός ο Μπάκνερ

Τρεις μήνες εκτός ο Μπάκνερ

Ο τραυματισμός του Έρικ Μπάκνερ στον αστράγαλο αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός, με τον σέντερ του Άρη να τίθεται νοκ άουτ για τους επόμενους τρεις μήνες. Ψάχνει παίκτη ο Δημήτρης Πρίφτης.

Δεν έφτανε η ήττα από τη Μονακό , ήρθε κι ο τραυματισμός του Έρικ Μπάκνερ για να κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Ο σέντερ του Άρη "λαβώθηκε" στο παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη να μην είναι ιδιαίτερα ευχάριστα.

Κι αυτό γιατί έδειξαν πως έχει υποστεί οστικό οίδημα στην ποδοκνημική (κι όχι διάστρεμμα, όπως φαινόταν στην αρχή), πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες. Δεδομένου μάλιστα του γεγονότος πως ο Βασίλης Καββαδάς δεν έχει επιστρέψει ακόμη στη δράση, το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο για τους "κίτρινους". Κι αυτό γιατί μένει μόνος του ο Βασίλης Σίμτσακ στη θέση "5", με τον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς να είναι υποχρεωμένος να κάνει... υπερωρίες πλέον, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Κολοσσό (3/12, 17:00) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ο Δημήτρης Πρίφτης θα αναζητήσει τη μεταγραφική ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών (για το διάστημα απουσίας του Έρικ Μπάκνερ) αφού ο Άρης δεν έχει περιθώριο να στερηθεί λύσεων στη φροντ λάιν, ειδικά από τη στιγμή που θα χρειαστεί να κάνει διαδοχικές νίκες εντός κι εκτός συνόρων για να διατηρηθεί εντός στόχων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ