ΑΡΗΣ

Ελεύθερος για... Άρη ο Προύιτ

Towson's Walter Foster, right, tries to block the shot of William and Mary's Omar Prewitt during the second half of an NCAA basketball game in the semifinal round of the CAA Championship basketball tournament Sunday, March 9, 2014, in Baltimore. William and Mary won 75-71.(AP Photo/Gail Burton)
Towson's Walter Foster, right, tries to block the shot of William and Mary's Omar Prewitt during the second half of an NCAA basketball game in the semifinal round of the CAA Championship basketball tournament Sunday, March 9, 2014, in Baltimore. William and Mary won 75-71.(AP Photo/Gail Burton) AP PHOTO/GAIL BURTON

Η Σιαουλιάι ενημέρωσε για το "διαζύγιο" με τον Ομάρ Προύιτ, με τον παίκτη να ετοιμάζεται για να φορέσει τη φανέλα του Άρη για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ομάρ Προύιτ στον Άρη, αφού ο παίκτης έμεινε ελεύθερος το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12). Ο ύψους 2μ00 φόργουορντ αποδεσμεύτηκε από τη Σιαουλιάι, η οποία μέσω επίσημης ανακοίνωσης εξήγησε ότι " οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους".

Στην τοποθέτηση της λιθουανικής ομάδας εξηγείται μάλιστα πως " μετά τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ, ο αριθμός των ξένων παικτών ήταν μεγάλος, με τον σύλλογο να αποφασίζει την παραμονή του Ακίμ Ράιτ, που είναι πιο έμπειρος". Για το θέμα τοποθετήθηκε κι ο Αθλητικός Διευθυντής της Σιαουλιάι, με τον Μιντάουγκας Ζουκάουσκας να σχολιάζει πως " έπρεπε να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ομάρ για την προσπάθεια και τη δουλειά που έκανε, όπως επίσης για τη συμβολή που είχε στις νίκες και τις έως τώρα επιτυχίες της ομάδας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Μέχρι... χθες, ο 24χρονος φόργουορντ είχε 8.5 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσο όρο στην LKL, με το καλύτερο φετινό του παιχνίδι να είναι αυτό απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας, εκεί όπου είχε 29 πόντους (με 8/10 δίποντα, 3/9 τρίποντα και 4/6 βολές), 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 33'59'' παρουσίας στο παρκέ.

AP Photo/Gail Burton

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ