ΑΡΗΣ

Ελεύθεροι με εγγύηση ο Λάσκαρης και η σύζυγος του

Ελεύθεροι με εγγύηση ο Λάσκαρης και η σύζυγος του
EUROKINISSI

Ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγος του Τζώρτζια Ευσεβίου.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγος του απολογήθηκαν στην ενδέκατη ανακρίτρια , Χριστίνα Γκούμα για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν. Λίγες ώρες αργότερα, έμαθαν την απόφαση, σύμφωνα με την οποία είναι ελεύθεροι με χρηματικό πρόστιμο και περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, το ζεύγος καλείται να καταθέσει από 200.000 ευρώ, ενώ οι περιοριστικοί όροι αφορούν την παρουσία τους σε αστυνομικό τμήμα μια φορά τον μήνα. Δεν τέθηκε περιοριστικός όρος εξόδου από τη χώρα, με τον Νίκο Λάσκαρη να δηλώνει κατά την αποχώρηση του από την αίθουσα: " Μπήκαν οι βάσεις για την αθωότητα, τώρα να ασχοληθούμε με τον Άρη".

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για απάτη, υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες για την υπόθεση διαδικτυακής πώλησης χρυσού με τον Λετονό, Μίχαλς Σούμποτινς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ