ΑΡΗΣ

Έκανε την αρχή (των προσφυγών) ο Γιάνκοβιτς

Έκανε την αρχή (των προσφυγών) ο Γιάνκοβιτς
MOTIONTEAM

Οι παίκτες του Άρη παραμένουν απλήρωτοι, με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να κάνει την αρχή των προσφυγών κατά των "κιτρίνων". Παίρνουν σειρά κι άλλοι, τις επόμενες ημέρες...

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς είναι ο πρώτος παίκτης που προσέφυγε κατά της ΚΑΕ Άρης για τα οφειλόμενα που υπάρχουν προς το πρόσωπό του. Ο 27χρονος φόργουορντ, που αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Βαλένθια, κατέθεσε προσφυγή για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του από τους "κίτρινους", μετά τις συνεχόμενες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην καταβολή των δόσεων των συμβολαίων.

Δεν πρόκειται φυσικά για τον μοναδικό παίκτη που θα κινηθεί νομικά κατά της ΚΑΕ Άρης, αλλά για αυτόν που... ανοίγει τον χορό. Πέραν τούτου, ο παίκτης επιστρέφει -προς το παρόν- στη Βαλένθια, η οποία θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Θυμίζουμε ότι πέρσι το καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ισπανική ομάδα, η οποία τώρα καλείται να τον ενημερώσει αν τον υπολογίζει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ή αν θα τον αφήσει ελεύθερο, προκειμένου να αναζητήσει ο ίδιος (δίχως περιορισμούς) τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ