ΑΡΗΣ

Διεκδικεί τον Ξανθόπουλο ο Αρης

Διεκδικεί τον Ξανθόπουλο ο Αρης
INTIME SPORTS

Το φλερτ της ΚΑΕ Άρης με τον Θόδωρο Ζάρα δεν έχει μετουσιωθεί ακόμη σε γάμο και για την ενίσχυση της θέσης του πλέι μέικερ εξετάζεται ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι από τις βασικές επιλογές για την ενίσχυση της θέσης του πλέι μέικερ του Άρη κι ενώ το φλερτ με τον Θόδωρο Ζάρα δεν έχει μετουσιωθεί ακόμη σε γάμο.

Ο 31χρονος διεθνής πλέι μέικερ που προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά με τον Πανιώνιο έχει αποφασίσει αν μέσα στην επόμενη εβδομάδα δεν βρει κάτι που να τον ικανοποιεί από ομάδα του εξωτερικού να αποδεχτεί τις εν Ελλάδι κρούσεις του.

Μία από τις ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ που ενδιαφέρεται για ένα ακόμη καλοκαίρι για τον Ξανθόπουλο είναι ο Άρης, χωρίς να είναι η μόνη, και απομένει τη φορά αυτή αν θα αποσπάσει την υπογραφή του. Κάτι που αν γίνει θα έχει σαν αποτέλεσμα να ανηφορίσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην Θεσσαλονίκη μετά από την περίοδο 2005-2006 ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ.

Εκτός του Ξανθόπουλου ένας από ακόμη Έλληνας παίκτης που είναι ψηλά στην λίστα του Δημήτρη Πρίφτη είναι ο Θόδωρος Ζάρας. Με τον πρώην γκαρντ και αρχηγό του ΚΑΟΔ τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει υπάρξει καταρχήν συμφωνία για συμβόλαιο χρονικής διάρκειας δύο ετών ωστόσο παραμένει διαφορά στο οικονομικό. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν στον Άρη θα διατηρήσουνε σε ισχύ την πρότασή τους κι αφού εξέπνευσε η 48ωρη διορία που είχε δοθεί στον 27χρονο Ζάρα να απαντήσει. Μία στάση που έχει να κάνει με το ότι θέλει να απαντήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Κατά τα άλλα μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Μιχάλη Πελεκάνου. Μεταξύ των δύο πλευρών μετά από την πρώτη, χθεσινή, συνάντηση υπήρξε ταύτιση για συμβόλαιο δύο χρόνων και απομένει η κατάθεση του οικονομικού σκέλους της πρότασης. Αν υπάρξει συμφωνία και σε αυτήν τότε ο έμπειρος διεθνής φόργουορντ μετά από έναν χρόνο απουσίας όπου αγωνίστηκε στην ρουμάνικη Πλοϊέστι θα επιστρέψει στον Άρη. Μία οικονομική πρόταση που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ