ΑΡΗΣ

"Διανύουμε κρίσιμες ώρες"

"Διανύουμε κρίσιμες ώρες"

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε για το πώς έχει το φλερτ με τον υποψήφιο επενδυτή.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης τοποθετήθηκε για το πώς έχει το φλερτ με τον υποψήφιο επενδυτή.

Μεταξύ άλλων ζητήθηκε να αγκαλιαστεί η τελική προσπάθεια και οι ώρες που διανύουμε χαρακτηρίστηκαν ως κρίσιμες για έργα και όχι για λόγια.

"Τις τελευταίες ημέρες και ώρες το διαδίκτυο κατακλύζεται από σενάρια σχετικά με τους επί μέρους όρους των συμφωνιών της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. με τον επενδυτή, που εμποδίζουν την αναγκαία για την ομάδα επιτάχυνση του έργου του, που ήδη εμπράκτως υλοποιείται. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. επισημαίνει στους φιλάθλους της ότι για το συγκεκριμένο θέμα, υπεύθυνη για την αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωσή τους είναι η ίδια η Κ.Α.Ε., μέσω των επίσημων ανακοινώσεών της.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με την ίδια ένταση, επιμονή και καλοπιστία και από τις δύο πλευρές προκειμένου να ολοκληρωθούν μέχρι τις 06/05/2015, όπως ήδη έχουμε προγραμματίσει. Πρέπει συνεπώς όλοι να αγκαλιάσουμε την τελική αυτή προσπάθεια, ώστε πολύ σύντομα η ομάδα μας να επιστρέψει στους θριάμβους. Διανύουμε τις κρίσιμες ώρες των έργων και όχι των λόγων. Ευελπιστούμε ότι όλοι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ κατανοούν αυτό που επιχειρείται να συντελεστεί στην ομάδα μας και θα θωρακίσουν τον ΑΡΗ στις ιστορικές αυτές στιγμές που βιώνει", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ